Hvad er fordelene ved Allicin pulver?

Allicin pulver er en biologisk del af hvidløg, der giver hvidløg sin antibakterielle egenskaber. Allicin pulver bidrager til at bekæmpe mange sundhedsmæssige betingelser, og er endda en anticarcinogenic middel.

Kemi

Allicin oprettes, når svampe og jord andre patogener konvergere på hvidløgsfed og eliminere deres membran. Dette slår forbindelser i hvidløg i allicin, som ikke findes i frisk hvidløg.

Kendetegn

Når omdannet til pulverform, allicin kan genkendes af en stærk lugt af frisk knust hvidløg og ligner traditionel hvidløg pulver.

Forebyggelse

Allicin pulver hjælper med at forhindre en almindelig forkølelse, kræft og hjerte-kar-angreb, når anvendt medicinsk eller som supplement.

Behandling

Allicin pulver anvendes til behandling af cancer, regulering af antimikrobielle aktiviteter og til genoprettelse af undertrykt antistofreaktioner.

Kosttilskud

At drage fordel af allicin er forebyggende egenskaber, spise en lille portion hvidløg dagligt. Det er bedst at spise hvidløg i skive formular i stedet for at knuse den, som knusning ødelægger en stor procentdel af allicin.