Hvad er fordelene ved aconite?

Aconite, stammer fra planten kendt som "Munks Hood," er meget kontroversielt. Det har været historisk betragtet som en dødbringende gift, og tidligere tider blev brugt til at forgifte spidsen af ​​pile. Men moderne herbalists såsom kendt fransk læge Jacques Jouanny, MD, er overbevist om, at der er betydelige terapeutiske fordele afledt af kemikaliet. Normalt aconite indtages i en salve eller en te. Den lejlighed, er det tages som en tablet eller injiceres som en væske. Mens der er debat om, hvorvidt aconite er en levedygtig og værdifuld behandlingsmulighed givet sine giftige kvaliteter, myndigheder om aconite enige om, at dens virkninger er hurtige og varige, og at det har en kraftig virkning på kroppen, på godt og ondt.

Ældre Set Fordele

Det nittende århundrede medicinske bøger, der for nylig genoplivet, hold at aconite kan bruges som et diuretikum og et diaphoretic (noget, der inducerer sveden). De antyder også, at kemikaliet kan anvendes til behandling af arthritis, pleuritis (lunge smerte) og lumbago.

Fordele i pilleform

Moderne herbalists tyder på, at aconite, hvis ordentligt forberedt og administreres i pille form, har enorme medicinske fordele. I almindelighed, forfattere som Dr. Jouanny fastholder, at denne kemiske er en fremragende, naturlig angst og stress reducer. Det kan også anvendes til at behandle alle former for ømhed og mindre forkølelse. Specifikt kan denne kemiske anvendes til at behandle symptomer, der forekommer pludseligt og forårsage chok og frygt hos patienter. Desuden kan det også anvendes til behandling af hovedpine og problemer i forbindelse med øjet.

Andre muligheder

Selv den meget kritiske Ayurvedic medicin hjemmeside antyder, at der kan være terapeutiske anvendelser for dette kemikalie. Sitet nævner, at i nogle forsøg, der er tegn på, at kemikaliet kan anvendes som terapi for hovedpine og inflammation, samt hypertension. Sagsøgeren har også henvist dyreforsøg, der tyder på, at aconite har væsentlige anti-bakteriel og anti-svampe egenskaber, men understreger, at disse kvaliteter ikke er blevet anvendt på mennesker.