Hvad er en holistisk doktor?

Holistiske læger besidder en medicinsk grad og er uddannet og uddannet i traditionel medicin. De kan løse almindelige medicinske behov som traditionelle læger. Men de holder fast i principperne for holistisk medicin, der gælder alternative metoder, der fremmer følelsesmæssige, fysiske og åndelige sundhed for en forbedret livskvalitet.

Metode

Holistiske læger har ingen specifikke behandlingsmuligheder men trække visdom fra forskellige kulturer og sundhedspleje modeller. De udnytter alternative og traditionelle metoder og kan endda kombinere både for at opnå sundhed.

Anbefaling

Holistisk sundhedspleje anbefales især for dem med kroniske sygdomme. Nogle føler, at visse medicinske tilstande kun kan løses ved holistisk medicin på grund af dens forskellige behandlingsmuligheder.

Recept

Recepter er undertiden nødvendig i holistiske behandlingsmetoder. For at tage naturlige cortisol, for eksempel, du har brug for en recept fra en læge.

Baggrund

En fremragende holistisk læge bør være vidende og velafrundet i forskellige modaliteter. Han vil også have erfaring med forskellige sygdomme, sygdomme og tilstande.

Evne

En holistisk læge har evnen til at identificere og imødegå metaboliske og biokemiske forstyrrelser, allergier, følsomheder og mangler. Han kan ordinere naturlægemidler og homøopatiske midler eller kosttilskud, livsstilsændringer, kost-programmer, miljømæssige medicin eller åndelig behandlinger.