Hvad er de sundhedsmæssige fordele af røgelse?

Siden oldtiden har røgelse været værdsat for sine medicinske og aromatiske egenskaber. De tre vise mænd, der kom til at betale hyldest til Jesusbarnet inkluderet røgelse blandt deres gaver. Gennem alternativ medicin, er folk igen at opdage de sundhedsmæssige fordele af røgelse.

Funktioner

Virak er en harpiks, der kommer fra Boswellia træet. Træet ligner mere en kæmpe busk med riflede grene, der lejlighedsvis producerer små hvide blomster. Når bark skæres med en kniv, en mælkehvid saft strømmer fra det. Denne harpiks hærder i en orange-brun gummi kendt som røgelse.

Typer

Virak bruges i flere former, såsom røgelse og æteriske olier. Det er også sælges som et ekstrakt og kan tages direkte for sine medicinske egenskaber. Når brændt som røgelse, røgelse producerer en meget antiseptisk røg. Som en æterisk olie, kan det anvendes i en diffusor til behandling af luftvejssygdomme eller påføres topisk til behandling af sår og forynge huden.

Fysiske fordele

Virak er gavnligt i behandling af infektioner, fordi det indeholder antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaber. Det er også blevet anvendt som et diuretikum af dem, der lider af væskeophobning. Røgelse kan være gavnligt i lindre smerter og kramper i forbindelse med den kvindelige reproduktive system. Gigt syge kan også drage fordel af de anti-inflammatoriske egenskaber af røgelse. Ifølge ArthritisMD.com, boswellic syre forhindrer dannelsen af ​​leukotriener, der er involveret i migration af inflammation-producerende celler. Hjemmesiden også, at en undersøgelse foretaget af Kimmatkar et al. givet positive resultater med hensyn til Boswellia i behandling af slidgigt i knæet. Selv om det menes, at røgelse kan have anti-cancer egenskaber, forbliver uprøvede.

Mæssige fordele

Gennem historien har røgelse blevet brugt til behandling af følelsesmæssige lidelser, såsom nervøsitet og hysteri. Det afslapper både sind og krop. Virak har været brugt som ingrediens i hjem retsmidler til at behandle stress, søvnløshed og fremme afslapning. Anvendes direkte på templer og det tredje øje område af panden, røgelse quiets sindet og fremmer meditativ stilhed.

Forholdsregler

Boswellia ekstrakt er sikkert at bruge og er ikke kendt for at have alvorlige bivirkninger. Nogle mennesker kan opleve en udslæt, kvalme og / eller diarré, selvom det er sjældent. Virkningerne af lang tids brug er stadig usikkert. Der er ingen kendte lægemiddelinteraktioner, selvom forskning på dette område ikke har været omfattende. De må ikke tage Boswellia ekstrakt (røgelse), hvis du er gravid eller ammer, da der endnu ikke er fastlagt dets sikkerhed under graviditet. Virak æterisk olie er meget giftigt og bør aldrig indtages. Nogle personer kan opleve hud følsomhed over for røgelse, hvis de bruger det topisk.