Hvad er Colanød Uddrag?

Colanød ekstrakt er ekstrakt af frøene fra træet Kola vera, der vokser i Afrika og Sydamerika. Colanød ekstrakt er markedsført som en energi supplement og som en ingrediens i energidrikke.

Historie

Colanød blev brugt af indfødte folk i det vestlige og centrale Afrika, og blev bragt til den nye verden af ​​slaver. Det blev brugt i mange cola i USA og andre lande.

Effekter

Virkningerne af Kola møtrik ekstrakt er meget lig en ækvivalent dosis af koffein, som det indeholder.

Fordele

Colanød ekstrakt blev også fundet at hæmme væksten af ​​prostatakræft celler i en undersøgelse offentliggjort i Journal of Toxicology i 2009, af Rajasree Solipuram og et team af forskere.

Sikkerhed

Der er en lang tradition for brug af dette produkt, både i USA og i de traditionelle lokaliteter. American Medical Association har udtalt: "Moderate te eller kaffe drikker sandsynligvis brug har ingen bekymring for deres helbred i forhold til deres koffein forbrug, forudsat at andre livsstilsvaner (kost, alkoholforbrug) er moderate, så godt."

Advarsel

Koffein kan have nogle negative bivirkninger, selv om, ved at forstyrre søvnmønstre, og også at øge hjertefrekvensen, hvilket kan give problemer for alle med en hjertesygdom.