Hvad er Cell Salte?

Cell salte giver homøopatisk lettelse for en række lidelser, og også danner grundlag for mange forebyggende sundhedsmæssige regimer. Jorden mineraler, som anvendes i kombination eller enkeltvis, kommer i tablet, spray eller creme formular.

Oprindelse

Efter en analyse af indholdet af kremerede mennesker aske, 19. århundredes tyske læge Willhelm Heinrich Schüssler identificeret et dusin forskellige mineraler. Disse salte, Schüssler postuleret, bosat i humant væv på celleniveau og udgør nøgleelementerne folk har brug for at trives.

Daglig Dozen

Hver af de væv salte Schüssler identificeret angiveligt har sin egen sundhed giver kvaliteter. De 12 salte er: Calcium fluorid, calciumphosphat, calciumsulfat, kaliumchlorid, kaliumphosphat, kaliumsulfat, natriumphosphat, natriumsulfat, natriumchlorid, ferripyrophosphat, magnesiumphosphat og siliciumdioxid.

Salty Synonymer

Celler salte kan også blive omtalt som "væv salte", "Schüssler celle salte" og "biochemic salte."

Hvordan de virker

Helsekost butikker og naturlægemidler forretninger generelt tilbyder en vifte af saltene enten som et enkelt element eller i kombinationer. De "Mag Phos" (magnesium fosfat) produkter, for eksempel hjælpe med at lette muskelsmerter og spasmer.

Moderne implikationer

Forskellige globale regioner ofte lider af en mineralsk udtynding i deres jord, sænke den ernæringsmæssige kvalitet af dette områdets afgrøder. Den sydlige halvkugle, for eksempel, mangler selen, magnesium og zink i sin jordstruktur, muligvis kan føre til sygdomme som følge af mangel på disse mineraler i den lokale kost.