Hvad er Body Balance?

Kroppens balance er en holistisk betegnelse at fuldføre balance ikke blot kroppen, men af ​​sind og følelser så godt. Kroppens balance er ikke en ny form for motion, men snarere kombinerer allerede kendte øvelser og afspændingsteknikker at udligne kroppen. Kroppens balance refererer til kroppens ligevægt, som omfatter stabilitet og vifte af bevægelse af kroppen. Kroppens balance henviser også til et roligt sind, som er virkelig bare en forlængelse af kroppen. Derudover kroppens balance forbedrer cirkulation, mens det mindsker stress både på kroppen og i sindet.

Fakta

Kroppens balance henvender sig til alle aspekter af kroppens funktioner. Helsekost butikker sælger kroppens balance kosttilskud og fødevarer rettet mod at sikre, at kroppen opretholder en ordentlig ernæringsmæssig balance. Massage i kurbade fremmer kroppens balance røre teknikker. Sport fitnesscentre opretholde kroppens balance regimer, såsom aerobe dans og vægte træning, der er målrettet vifte af bevægelse og balance i kroppen. Meditation centre undervise i yoga og tai chi for krop balance afslapning og balance i sindet. Det er ikke nødvendigt at have en krop balance træning instruktør, selv om man kan drage fordel af denne ligesom man nyder godt af en personlig træner. Du kan købe kroppens balance dvd'er (se Resources nedenfor), der underviser grundlæggende kroppens balance teknikker og udfører kroppens balance træning derhjemme.

Betydning

Kroppens balance hjælper en person at opnå ro og tillid. Kroppens balance forbedrer cirkulation og blodgennemstrømning. Kroppens balance også forbedrer en persons vifte af bevægelse, som er særlig til gavn for ældre, der kan bryde en knogle, hvis de falder. Brug af kroppens balance teknikker, såsom dyb vejrtrækning og vifte af bevægelse øvelser, holder en person, stabiliseret og mindsker risikoen for at miste en balance, når du går, cykling, jogging eller kører.

Effekter

Kroppens balance fremmer en sundere livsstil ved at dæmpe den person krop og sind. Når personen er rolig, han mister stress i dag-til-dag lever. Kroppens balance teknikker, såsom motion træning og meditation, stræber efter at holde den person, stress fri, selv når de ikke er involveret i det pågældende projekt. Langsigtede virkninger er bedre vejrtrækning, rolig, fritage fra mange ømhed, smerter og større vifte af bevægelse.

Fordele

Kropsbalance sætter kroppen tilbage i naturens orden (se Referencer nedenfor). Kroppen bevæger sig frit og flydende. Den person sover dybere, vågner mere udhvilet, og føles mere produktiv i løbet af dagen. Den person er i stand til at bøje, strække og bøje sig lettere og med lidt at ingen ømhed i muskler fra at gøre disse øvelser.

Advarsel

Som med ethvert program, der indeholder motion elementer, skal du kontakte din læge, før der iværksættes en kroppens balance regime. Selvom over hele programmet bør være til fordel for dig, skal du være rask nok til at gøre anstrengende motion. Hvis du ikke er i stand til at gøre dette, søge et program med mindre motion og mere rolig, som sidder meditation.