Hvad er Bile Salt?

Galde salt er et kemikalie, der er produceret i leveren og lagres i galdeblæren. Det aids i fordøjelsen af ​​fedt og hjælper med fjernelse af toksiner fra kroppen. Når tilstrækkelige galdesalte er til stede i kroppen, kan sygdommen opstå som følge af den toksiske opbygning. Nyere forskning tyder på, at tage galdesalte oralt som et supplement kan hjælpe med at forhindre ophobning af toksiner hos patienter med unormal galde produktion eller som har haft gallbladders fjernet.

Salte

For at forstå, hvad forskerne mener, når de henviser til galdesalte, er det nødvendigt at kende lidt kemi. En forklaring af syrer, baser og pH er nyttigt.

Vigtigt at denne forklaring er definitionen af ​​en ion. Et atom med en elektrisk ladning er kendt som en ion. Syrer er positivt ladede med en ekstra proton at give, og de forsøger at kombinere med negativt ladede ioner kaldes baser. En base, eller basisk stof, er negativt ladet, og dermed vil acceptere en syre er ekstra proton.

Som anført af Urbana, Illinois., Middle school lærere Sue Bogren, Kevin Erlinger, Jan Hari, og Pam Van Walleghen, når en base støder på en syre, der opstår en neutraliserende reaktion. Denne reaktion producerer vand og et kemisk salt. Det er denne reaktion, der producerede galdesalte i leveren.

Galdesalte

Ifølge diagnoseme.com, leveren producerer galde, herunder galdesalte og galdeblæren gemmer det. Galde udskilles i fordøjelseskanalen fra galdeblæren til at hjælpe fordøjelsen. Her galdesalte støtte i absorptionen af ​​visse fødevarer komponenter, såsom fedtstoffer, og forhindre absorptionen af ​​andre, såsom toksiner. Endvidere ifølge Mosby Medical Dictionary, er galdesalte består af natriumsalte af forskellige syrer fremstilles i leveren og afledt fra cholesterol. De hjælper emulgere fedt og bidrage til deres absorption i tarmene.

Galdeblære fjernelse

Ifølge Dr. James Howenstine i sin kolonne på NewsWithViews.com, hvis en patient undergår kolecystektomi, eller kirurgisk fjernelse af galdeblæren, så patienten ikke længere har galde udskilles i fordøjelseskanalen. Konsekvenserne af dette er, at toksiner normalt fordelt med galden og udskilles fra kroppen som affald ender med at blive lagret i kroppens fedt. Disse toksiner kan forårsage betændelse, infektion og cancer.

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsygdom, hvor hudceller fremstilles for hurtigt for kroppen at kaste, således forårsager læsioner. Nogle forskere mener, psoriasis er relateret til utilstrækkelig toksin elimination i kroppen. Forskere i Ungarn testede deres hypotese, at psoriasis skyldes i folk, der ikke producerer nok galde. K. Gyurcsovics og L. Bertók af Petz Aladár County Educational Hospital i Gyor, Ungarn, behandlet en gruppe af psoriasis syge med konventionel medicin og en anden gruppe med galdesalte tages oralt over en periode på to år. Af gruppen for konventionel medicin, 24,9 procent blev symptomfri, mens 78,8 procent af dem på galdesalte blev symptomfri. Dette indikerer en mere effektiv behandling af psoriasis er galdesalte.

Galdesalte som et ernæringstilskud

For patienter, der ønsker at supplere deres daglige ernæring med galdesalte, frysetørret oksegalde er let tilgængelige på helsekost butikker og online kilder.