Hvad er Agnus Castus?

Agnus Castus også er kendt som Vitex agnus castus og kysk træ bær. Det er en plante, der vokser naturligt i Middelhavsområdet. De bær og blade høstes at bruge som naturlægemidler for forskellige helbredsproblemer.

Anvendelser

Agnus Castus er hovedsageligt bruges til behandling af acne, balancering hormoner, frugtbarhed og uregelmæssig og smertefuld menstruation. Det er også nyttigt i behandling af generel svaghed af kroppen og til smerter i benene.

Hvordan virker Agnus Castus arbejde?

Agnus Castus virker ved at handle på hypothalamus og hypofyse forårsager en stigning i produktionen af ​​luteiniserende hormon (LH), mens mildt reducere frigivelsen af ​​follikelstimulerende hormon (FSH). Dette bevirker, at progesteron niveauer i kroppen for at være højere end østrogen niveauer.

Hvordan til at tage det

Denne urt bør indtages oralt som anvist. Det er typisk tages en gang dagligt med væske. Agnus Castus kan tages sammen med andre naturlægemidler kosttilskud. Enkeltpersoner tager Agnus castus kan bemærke en vis forbedring i omkring to uger.

Bivirkninger

Nogle bivirkninger, der kan opstå fra at tage agnus castus omfatter hovedpine, kvalme og mavesmerter. Hvis en allergisk reaktion forekommer, såsom svimmelhed, kløe, hævelse eller vejrtrækningsbesvær, søge lægehjælp omgående.

Forholdsregler

Hvis en person har nogen sundhedsmæssige problemer såsom allergi, diabetes, hormonelle problemer eller leversygdom, bør de rådføre sig med en læge, før du tager Agnus Castus. Også, er det ikke anbefales til kvinder, der er gravide eller ammer at bruge dette produkt.