Hurtigt Naturlig Relief for ischiadicus smerter

Ischiadicus smerter kan være ubehageligt i bedste og invaliderende i værste fald. Det er fristende bare at tage nogle smertestillende piller eller muskelafslappende, men disse medikamenter har bivirkninger af deres egne. Plus, er du nødt til at vente på medicinen begynder at arbejde. Heldigvis yogastillinger tilbyde øjeblikkelig lindring uden nogen ubehagelige bivirkninger.

Nedadgående Hund

Læg dig ned på maven på gulvet. Spred dine ben, indtil de er bare lidt mere end skulder-bredde fra hinanden. Sæt dine arme over hovedet og rette dem, med håndfladerne rører gulvet. Træk dig op på dine hænder og knæ, som hvis du var at få klar til at kravle rundt i lokalet. Krølle tæerne, så du kan skubbe dig selv op på kugler af dine fødder. Drop dit hoved, som du flytte din vægt til kugler af dine fødder. Dit blik skal fokuseres på toppen af ​​dine fødder. Pres dine hæle ned mod gulvet, indtil du føler musklerne i benene strakte. Hold denne stilling i bare 30 sekunder for at forhindre overanstrengelse af iskiasnerven.

Deltag en yoga klasse

Downward Dog er blot én af en lang række nyttige strækninger, du kan gøre på egen hånd. Men det er vigtigt at gennemføre disse rejser rigtigt for at undgå yderligere skade på din iskiasnerven. Overvej at deltage i en begyndende yoga klasse til at perfektionere din teknik. Vær sikker på at ankomme tidligt, så du kan tale med instruktøren. Forklar din tilstand og anmode hans eller hendes anbefalinger. Ofte instruktøren er villig til at arbejde med dig hele sessionen, advarer dig om ikke at gøre bestemte strækninger eller råde dig til at nappe andre udgør. Selv om det kan være lidt pinligt at blive fremhævet i løbet af klassen, vil fordelene ved naturlig smertelindring opveje enhver kejtethed.

Køb en yoga video

Hvis du foretrækker at gøre yogastillinger i komfort i dit eget hjem, er der videoer, der kan tilbyde de samme strækninger, som du ville gøre på en klasse. Plus, kan du bestille videoer, der er skræddersyet til din tilstand, så du vil ikke fejlagtigt gøre rejser, der yderligere oppiske nerven. Dette er også en mere omkostningseffektiv mulighed, hvis de enkelte klasser er ikke økonomisk muligt, fordi du kan se videoen igen og igen.