Hurtigt Hjem Løsning for at gøre en Scar Vanish

Mens hjem retsmidler ikke kan være så faktisk virkende som store-købte cremer eller andre behandlinger, er de ofte langt billigere. Nogle hjem retsmidler virker dog hurtigt, og kan tilbyde resultater inden for en til seks uger. Hvis du håber på at reducere forekomsten af ​​ar forårsaget af besparelser eller acne, kan disse hjem retsmidler kunne hjælpe.

Plant og naturlægemidler

Anvende frisk aloe vera gel på det angrebne område. Aloe vera har været anvendt i århundreder til at hjælpe med at helbrede sår og forbedre tilstanden af ​​huden. En anden plante-baseret løsning indebærer at bruge bukkehorn. Kog en teskefuld bukkehornsfrø i en liter vand i tre minutter, og derefter anvende på huden for at behandle og forebygge ar. Denne metode er bedst egnet til følsom hud i ansigtet.

Juice en agurk i din blender, tilføje et par kviste af mynte og puls, og anvende saft til ar, gør det muligt at sætte i 15 minutter.

Andre strategier

Nogle mennesker gavn af at gnide en lille mængde kokos olie på ar. De naturlige syrer i citronsaft kan også hjælpe til at lette mørke ar. Væsken i vitamin E kapsler er også fremragende til behandling af forekomsten af ​​ar.

Du kan også prøve at lave en pasta ved at kombinere 2 spsk valkejord med 2 spsk citronsaft og et par dråber rosenvand. Anvend denne pasta på de ar, du ønsker at behandle to gange om dagen i 15 minutter hver. Skyl pastaen med meget koldt vand.

Andre aktuelle behandlinger omfatter gnide alt fra lavendel olie til olivenolie til tea tree olie over arret.