Hur till jämförelse Over-the-Counter värmedynor

Over-the-counter värmedynor ger en klar källa till terapeutisk värme. Den bästa värmedyna är den som passar dina behov, så innan du går för att jämföra värmedynor, försöka få en klar uppfattning om hur du ska använda den. Kanske du föredrar att använda värmedyna sitter upp i stället för att lägga ner, eller du kanske hellre ha en plug-in elektrisk värmedyna i stället för en gel pad måste mikrovågsugn varje gång du vill värme. Du måste också ta hänsyn till om du ska använda värmedynan för att behandla ett relativt stort område, som din rygg, eller ett litet område som en handled. När du vet hur du kommer att använda värmedynan, är du redo att jämföra de olika alternativen.

Instruktioner

•  Linje värmedynor upp sida vid sida, om möjligt, att jämföra dem. Börja genom att jämföra storleken på värmeytan kontra kroppsdel ​​du tänker värma och lägga undan alla värmedynor som inte är av lämplig storlek. Därefter eliminera eventuella värmedynor som inte är utformade för att passa dig; vissa föredrar tjockare gel värmedynor, medan andra kanske vill smalare kuddar, värms upp av elektriska spolar utan gelen, som lätt kan lindade runt en lem.

•  Utvärdera reglagen på värmedynor. Alternativ för att leta efter är en inbyggd timer eller automatisk avstängning efter en viss tid för att minska risken för oavsiktliga brännskador. High-end värmedynor kan du också justera dynan värme mellan flera nivåer. Om du föredrar en microwavevärmedyna till en som pluggar in, kan du begränsa din sökning till endast de kuddar på den här punkten.

•  Gauge hur länge sladden på varje värmedyna är - du kan behöva be om tillstånd från butikspersonalen att ta kuddar ut ur förpackningen för att göra detta. Ju längre sladd, desto bättre, eftersom den erbjuder en bättre chans att låta dig komma tillräckligt långt bort från eluttaget för att hitta en bekväm plats.

•  Ange de värmedynor i prioritetsordning baserat på ovanstående funktioner. Det kan vara till hjälp att skriva de olika kuddar ner på ett papper, med din högsta företräde i toppen av listan. Därefter notera ner kostnaden för varje värmedyna. Välj slutligen mest önskvärda värmedyna på listan som du har råd.