Hur man sover bättre med Naturläkemedel

Kan inte sova? Du är inte ensam. Miljoner amerikaner har svårt att falla (och vistas) i sömn. Sömnlöshet är en av de vanligaste sömnstörningar som påverkar amerikanerna idag. Den goda nyheten är att det finns enkla, naturliga sätt att hantera sömnlöshet. Här är några tips som hjälper dig att få en god natts sömn

Instruktioner

Hur man sover bättre med Naturläkemedel

•  Drick en kopp kamomillte innan läggdags. Det är en mild, trygg lugnande medel som hjälper till att ge dig en vilsam sömn. Kamomill har använts under ett antal år som ett botemedel mot stress, ångest och sömnlöshet. Ett annat bra alternativ: Silent Night te från naturens sätt kan vara till stor hjälp.

•  Prova andra örter. Kalifornien vallmo, kommer passion och valeriana lugna dig innan läggdags. Forskning visar att kava kava är också en god relaxerande. Om stress eller ångest är en av orsakerna till din sömnlöshet, kommer denna ört hjälper dig att utveckla bättre sömnmönster.

•  Ta ett varmt bad, inte en dusch-en timme före sänggåendet. En annan bra idé: Sätt några droppar en lugnande eterisk olja som kamomill i badvattnet. Eller prova att applicera en lavendel lotion för kroppen strax före sänggåendet. Aromaterapi växer i popularitet som en effektiv behandling för sömnlöshet. Dessutom har engelska lavendel förmågan att lugna sinnet och framkalla djupare, högre kvalitet sömn.

•  Med fem milligram melatonin en timme före sänggåendet kommer att hjälpa till med tillfällig sömnlöshet. Det är en av de bästa rättsmedel för sömnlöshet, säger experterna. Melatonin är ett naturligt hormon som produceras i tallkottkörteln i hjärnan och känd för att reglera kroppens naturliga sömn-vakna cykel. När vi blir äldre, våra kroppar producerar mycket mindre melatonin än när vi var yngre.

•  Skeda upp lite yoghurt på natten, äta en banan, ett datum eller en figur. Alla innehåller trypotophan, en av de mest kända källor för att främja sömn. Också en bra idé: Tillbringa minst en timme för att koppla av och varva ner. Lär dig att sätta bekymmer ur ditt sinne. Återskapa en angenäm tid i ditt liv och leva det i ditt sinne. Till exempel, visualisera dig själv på stranden. Hör vågorna kraschar mot stranden. Användningen av bildspråk är verkligen användbart.

Tips

  • Se till att konsultera en läkare innan du tar något naturmedel. Inte själv diagnostisera om du tror att du kan ha ett mer allvarligt hälsoproblem.
  • Du kan också rådgöra med en naturläkemedel läkare för rådgivning. För att hitta en legitimerad läkare i ditt område, ring American Association of Naturopathic Physicians avgiftsfritt nummer 866.538.2267 eller besök http://www.naturopathic.org.
  • Forskning visar att melatonin kosttillskott kan vara ett effektivt och biverkningsfritt sömnhjälpmedel. Du kan dock behålla din melatonin nivå naturligt med några dagliga rutiner. Ät regelbundna måltider, hålla din kost ljus på natten, undvika stimulantia som kaffe, te och läsk som kan störa melatonin produktionen, och undvika att öva sent på natten.
  • Använd inte kava kava långsiktigt. Den kan orsaka torr fjällig hud och gul missfärgning av hår och naglar.
  • Om du har leverproblem, tala med din läkare innan du tar kava kava.
  • Melatonin är inte avsett att användas på lång sikt och en del användare rapporterar väldigt levande - eller störande drömmar när de tar den.