Hur man naturligtvis bota ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder)

Det finns många sätt att behandla och bota ADHD, med olika sätt att naturligt bota ADHD. ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) har varit vanligt bland barn under de senaste åren. Många föräldrar fruktar tanken på att ge barn med ADHD ett recept för sin ADHD. Och med tanke på att den vanligaste recept ges ADHD är ett stimulerande nästan identisk med kokain, kan du knappast klandra dem. Nedan är några sätt att naturligt bota ADHD genom att göra enkla förändringar i ditt barns kost.

Instruktioner

•  Försök att mata ditt barn varje 2 timmar genom att ge ett litet mellanmål mellan alla de större måltider. Försök att inkludera protein i varje mellanmål och måltid, som kommer att bryta ner långsamt och hjälper till att hålla blodsockernivån stabil. Många barn som får diagnosen ADHD visar egentligen symptomen på det på grund av lågt blodsocker. Lågt blodsocker leder till aggression, agitation, ångest och nervositet.

•  Klipp ut raffinerade kolhydrater och sockerhaltiga livsmedel. Dessa kan faktiskt sänka blodsocker och förvärra symtomen.

•  Fokusera på de näringsämnen ditt barn behöver. Se till att barnet får en riktig multi-vitamin och andra vitaminer som de inte kan få nog av i sin kost. Många barn får inte sina B Complex Vitaminer, zink, magnesium och kalcium. Rätt näringsämnen ensam kan lösa problemen med ADHD.