Hur man gör tecken Invincible i Final Fantasy 6

På grund av en programmerings bugg, bestämmer MBlock skicklighet hur väl en karaktär i Final Fantasy 6 kan undgå någon form av angrepp, vare magiskt eller fysiskt. Om en karaktär kan höja sin MBlock statistik till 128 procent eller högre, kommer han undvika varje attack, oavsett hur kraftfull.

Instruktioner

•  Slå den första halvan av matchen och gå vidare till World of Ruin. Hitta karaktärerna Locke och Setzer och övertyga dem att gå med i gruppen igen och sedan lägga vantarna på den nya luftskeppet.

•  Res till staden Narshe med Locke i släptåg och ha honom låsa upp dörrarna till de olika byggnaden tills du hittar vapen "butik. Skriv in butiken och gå ner för trappan, så har partiet tala med butiksägaren som sitter bredvid sängen.

•  Fråga för butiksägare att förfalska Ragnarok Esper till ett vapen. Han kommer då att ge dig Ragnarok svärd, som kommer att höja MBlock av alla tecken svingar den med 50 procentenheter.

•  Utan huvud till gruvorna i norr av husen i Narshe tills du ser en bro. På framsidan av bron, kommer partiet att bli attackerad av en is drake. Efter slaget gruppen kommer att få en Force Shield, som kommer att höja MBlock av alla tecken som utrustar den med 70 procentenheter.

•  Fly luftskeppet till den triangelformade ön och bekämpa zon Eater monster. Det kommer att svälja partiet och transportera dem till ett nytt område. En skattkista på detta område har Genji Armor. Utrusta denna rustning på ett tecken för att höja karaktärens MBlock med 80 procentenheter.

Tips

  • Många föremål i spelet höjer Undgå statistik. Även om denna stat ska styra hur väl en karaktär kan försvara mot fysiska attacker, inte egentligen göra något alls. Den MBlock statistik är den enda stat i spelet som påverkar hur bra tecken kan undgå skador.