Hur man gör Höfter Appear Bredare

Det finns gott om tutorials där ute som behandlar frågan om hur man gör höfterna tunnare. Det finns också artiklar som diskuterar undvika klädesplagg som gör höfter oavsiktligt ser större. Men du ser inte alltid information om hur man gör höfterna verkar bredare. Det är förvånansvärt lätt att skapa en illusion av bredare höfter. Förmodligen det snabbaste och enklaste sättet att lägga till lite heft till höfterna är att bära en ljus byxa och en mörkfärgad topp. Det finns flera andra sätt att göra dina höfter verkar bredare och du kan läsa om dem i följande steg.

Instruktioner

•  Använd färg till din fördel. Försök att bära en mörk färg på toppen och en ljusare färg på botten. Iklädd en lätt färgad byxa kommer att skapa utseendet på fylligare höfter.

•  Välj skrymmande tyger och utskrifter för att öka bredden på höfterna. Tjocka tyger kan lägga bulk och horisontella ränder kan göra kroppen verkar bredare.

•  Framhäv midjan för att göra dina höfter verkar bredare. Utseendet av en liten midja skapar en illusion av fylligare höfter. Uppmärksamma midjan vid sports ett bälte eller hugg din topp.

•  Välj byxor som gör dina höfter verkar bredare. Välj byxor som högt är midja med avsmalnande ben. Byxor med veck och fickor tenderar också att lägga till utseendet på kurvorna. Undvik att bära vitkalkade denim; bära en färg par jeans istället.

•  Kasta på en dubbelknäppt jacka. En dubbelknäppt jacka, särskilt en som knyter i fronten, tenderar att dela upp kroppen och därmed lägga heft till höfterna.

•  Välj klänningar eller kjolar som knappen ner fronten. Raden med knappar kommer att göra dina höfter ser bredare.