Hur man gör Herbal Bath Salt Tepåsar

STRESS !!! Livet är fullt av det. Så här lindra lite stress med aromaterapi: Gör Herbal Bath Salt Tepåsar.

Instruktioner

Samla örter

•  Ta en handfull av dina favorit torkade örter och blommor och plats i en kaffekvarn eller en mixer. Jogga i mixer eller kaffekvarn för två till fyra sekunder för att grovt hacka dem. Detta hjälper frisättning eteriska oljor later.Good mixar är lavendel, nypon, rosenblad och citrusskal. En annan bra blandning stjärnanis, nypon, och kanel sticks.Try andra blandningar enligt dina egna önskemål.

•  Blanda några droppar av din favorit eterisk olja med en halv kopp Epsom salter. Lägg ört mix och rör om för att blanda väl. Häll en halv kopp ört och badsalt blandning i mitten av en begagnad torkblad. Vik långsidorna mot mitten, gör en lång påse.

•  Vik varje smala änden mot det nya centret. Vik en gång till så att de smala ändarna är nu inne i en tepåse formad påse. Gör en ögla av sidenband och häfta till toppen av påsen, tepåse stil.

•  Hang tepåse från tappen på tub, så att vattnet rinner genom det som du kör ditt badkar eller flyta din badsalt tepåse i badkaret i några minuter innan du går in i badkaret.

•  Luta dig tillbaka och njuta av några avkopplande stunder!