Hur man gör en säker Spring Cleanse

Jag är inte en troende i "avgiftning" och "rensning" som de flesta människor tänker på det. Jag tror inte att det är bra för kroppen att bara dricka fruktjuice eller vatten i tre dagar i sträck för att "utrensning" kroppen från gifter.

Kroppen är inte smutsigt. Den har kapacitet för att ta hand om sin egen eliminering. De organ och kroppssystem är utformade för att hålla kroppen i trim.

Men jag tror att kroppen behöver en knuff då och då. Ja, är kroppen inte är smutsig. Ja, kroppen gör sig av med gifter på egen hand. Men saker och ting kan få backas upp, särskilt under vintern när vi äter tung mat och motionerar inte så mycket som vi gör i varmare väder.

Det är därför kroppen behöver ofta ett uppsving under våren. I denna artikel kommer jag att erbjuda några steg för att ändra din kost och livsstil - samt innehålla milda örter för att flytta över din kropp från vinter till vår.

Instruktioner

•  Se till att du får rätt mängd vatten för din kroppsstorlek och aktivitetsnivå. Detta är vanligtvis runt 8 koppar vatten om dagen, ge eller ta. Din kropp behöver tillräckligt med vatten för att fungera som bäst. Se till att vattnet är rent och filtrerat.

•  Lägg märke till hur produkterna som är i säsong på våren ofta är bitter? Det beror på bittra livsmedel aktiverar matsmältningssystemet och hjälper levern, vilket är ett viktigt steg för att hjälpa kroppen att bli av med övervikt som lades på under vintern. Ät en portion eller två av denna typ av mat varje dag.

•  Få mer motion än du gjorde under vintern. Oavsett vad din rutin är, lägga till mer aktivitet på den. Prova att gå utomhus för en extra 30 minuter. Detta kommer inte bara hjälpa dig att bränna extra kalorier, men också ansluta dig med de förändringar jorden går igenom.

•  Ta en ört som är bra för levern. Det bästa är att använda en ganska mild man som maskrosblad, som kan ätas färska eller tas som ett te i torkad form eller mjölk tistel, som du kan ta som en kapsel (följ bara instruktionerna på förpackningen).

Tips

  • Rådgör med en läkare innan du påbörjar en rengöra av något slag.