Hur man gör Aromaterapi Olja för huvudvärk

Du kan göra behandlingar med aromaterapi för huvudvärk att värma i en diffusor, duggregn i ett bad, massage direkt på ditt tempel eller bära som en parfym. Lavendel eterisk olja fungerar som en allmän huvudvärk botemedel, medan pepparmynta är bäst för sinus tryck huvudvärk.

Instruktioner

•  Sterilisera en 6-oz. mörk glasflaska. Placera flaskan och locket i liten kruka av vatten och uppvärmning av vattnet till en rullande koka. Efter kokning i minst en minut, stäng av värmen och låt vattnet svalna. En gång på en behaglig temperatur, ta bort flaskan och ledde och lämna dem upp och ner för att torka.

•  Mät noga in i flaskan 30 droppar antingen lavendel eller pepparmynta eterisk olja, beroende på typ av huvudvärk. På toppen, häll 4 msk. av mandelolja, 1 msk. av jojobaolja och 1 tsk. av vitamin E olja.

•  på locket på flaskan och skaka den försiktigt. Använd botemedlet nu om du vill, men se till att oljorna blandas ordentligt genom att skaka flaskan 2 eller 3 gånger per dag under de första 3 dagarna.

Tips

  • Du bör lagra dina botemedel, transportören oljor och eteriska oljor i mörka glasbehållare på en sval, mörk plats för att bevara de positiva egenskaperna och utvidga sin hållbarhet.