Hur man genomför Aromaterapi i en Nursing Practice

Aromaterapi är den terapeutiska användningen av eteriska oljor för att hjälpa till fysiskt och psykiskt välbefinnande. Det finns vissa belägg för att när den används tillsammans med modern vårdteknik, uppnås positiva resultat. Dock är praxis inte allmänt accepterat och ofta förbigås på grund av potentiella risker i samband med allergiska reaktioner, säkerhetsföreskrifter och brist på erfarenhet hos den allmänna populationen av sjuksköterskor.

Instruktioner

•  Läs innan du tränar. Ta en klass på aromaterapi för certifiering innan du försöker genomföra den i din praktik. Ju mer kunskap du har om ämnet, desto mindre sannolikt är det att du kommer att stöta på problem.

•  Kontrollera med din arbetsgivare. Beroende på var du arbetar, på ett sjukhus, en klinik eller i privat praktik, kan det finnas föreskrifter om användning av aromterapi. Äventyra inte ditt jobb genom att genomföra aromaterapi utan att först kontrollera om det är tillåtet.

•  Rådgör med din patient. Fråga alltid patienten hennes preferenser. Vissa patienter kommer att vara öppen för holistiska behandlingar, medan andra inte. Några av de vanligaste formerna av aromaterapi, som att använda lavendel för att främja sömn, kommer att lättare accepteras än vissa av de mindre kända tekniker.

•  Fortsätt med försiktighet. Ta alltid försiktighetsåtgärder mot allergiska reaktioner eller andra möjliga missöden. Det är alltid en god idé att konsultera en annan professionell tills du känner dig mycket bekväm administrerande aromaterapi.