Hur man behandlar Vätska i örat

Vätskeansamling i innerörat orsakar många olika hed problem. Barndom öroninflammationer, simmare öra och kronisk yrsel är alla orsakade av vätskeansamling. Borttagning av fluiden och behandla infektionen är avgörande för läkning. Dessutom förlängde fluid i örat bidrar till barndomen hörselnedsättning.

Instruktioner

•  Placera 2-4 droppar vitlöksolja i varje öra morgon och kväll. Vitlök är en naturlig antibiotika och svampdödande. Även om det inte kommer att torka upp vätskan, kommer vitlöksolja undanröja alla nuvarande infektion och hålla ny infektion uppstår.

•  Tala med din läkare om "Ear Popper." Ear Popper är en anordning som skjuter luft upp näsan och in i örontrumpeten. Detta öppnar röret och tillåter vätska att rinna av ordentligt.

•  Placera 3-6 droppar kolloidalt silver i varje öra morgon och kväll. Liksom vitlöksolja kommer kolloidalt silver eliminera infektion och minska smärta.

•  Som en sista utväg, överväga att ha rör inopererade i öronen. Denna operation, bär medan rutinen risken för komplikationer, inklusive permanent hörselnedsättning.