Hur man behandlar Spider Veins med alternativ medicin

Ådernät kan påverka så många som 75 procent av personer över 65 års ålder De är vanligare hos kvinnor. Huskurer erbjuda en alternativ behandling till konventionell medicin; De kan bidra till att minska utseendet på ådernät, tillsammans med lätta en del av det obehag som kan följa med dem.

Instruktioner

•  Ett av de mest effektiva hem rättsmedel för spindel vener är hästkastanj frön. Denna ört kan ge befrielse från svullnad, smärta och trötthet som tenderar att gå med ådernät. Hästkastanj har förmågan att förbättra blodcirkulationen i benen samtidigt minimera inflammation. Det bidrar också till att göra vener starkare. För att använda hästkastanj, kombinera 10 delar destillerat trollhassel med en del av hästkastanj tinktur, och tillämpa dagligen till den drabbade spindel ven område på kroppen. Upprepa dagligen tills du känner lättnad. Dessutom kan du också ta 500 mg hästkastanj tinktur tre gånger om dagen i tre månader. Blanda in 8 oz. av vatten eller te för att göra det mer tilltalande.

Häst kastanje innehåller en komponent som kallas aescin, vilket hjälper till att stärka kapillärer. Du kommer att vilja använda hästkastanj extrakt, som innehåller åtminstone 50 mg aescin för det skall vara effektivt.

•  Blåbär extrakt hjälper till med att stärka kapillärer och främjar effekten av C-vitamin i dess förmåga att minska blodkärl skröplighet. En optimal dos av blåbär är 20 till 40 mg tre gånger per dag.

Butcher kvast bidrar också till att stärka vener. Använd 300 mg tre gånger om dagen i resultaten.

•  hagtorn extrakt är användbara vid behandling av vener spindel eftersom den innehåller C-vitamin, zink och svavel tillsammans med biovflavonoids, alla av dessa är till hjälp vid behandling av problem vener. En rekommenderad dos är 200 mg tre gånger dagligen.

Destillerat trollhassel är en lugnande botemedel som lätt kan göras hemma. Mätta en bomullstuss med trollhassel och gäller för områden som påverkas av ådernät. Tillsammans med smärtlindring, kan trollhassel bidra till att stärka blodkärlen.

•  Det är viktigt att överväga användningen av vitaminer vid behandling av ådernät med huskurer. Se till att inkludera C-vitamin och E-vitamin för att förbättra cirkulationen och minska smärta nivåer. E-vitamin kan också ha förmåga att fungera som ett blodförtunnande medel, som sedan kommer att hjälpa cirkulation. En rekommenderad dos av vitamin C är 1000 mg per dag och 200 IE vitamin E per dag.

Vitamin B spelar också en roll för att ge en känsla av välbefinnande och hälsa, vilket kommer att gynna alla som påverkas av ådernät. Ta ett vitamin B-komplex tillägg för optimalt resultat.