Hur man behandlar hudnekros Pain

Skin nekros är död hudceller, som orsakas av sjukdom, infektion eller ett kirurgiskt ingrepp som plastikkirurgi. Detta tillstånd är typiskt lokaliserad i ett område av huden som inte får tillräckligt med syre eller blod. Det finns både kirurgiska och icke-kirurgiska metoder för att minska effekterna av hudnekros.

Instruktioner

•  Rådgör med din läkare så fort du märker några områden på kroppen som kan vara hudnekros. I ett tidigt skede, kommer huden vända en lila färg, sedan så småningom svart. Om du märker missfärgning av huden, kontakta din läkare som kanske kan ge dig smärts att tillfälligt lindra smärtan du känner.

•  Tala med din läkare om du använder antibiotika eller krämer för att behandla nekros och hindra den från att förvärras. Om nekros är i sin början etapper, kanske dessa behandlingar vara tillräckligt för att läka området.

•  Höj området om möjligt att förbättra blod smäll på området. Eftersom nekros orsakas av brist på blod når området, är det viktigt att förbättra cirkulationen. Försök stöder upp området på en bunt kuddar för att hålla den förhöjda.

•  Undvik att trycka på det drabbade området, vilket kan leda till att tillståndet att förvärras och bli mer smärtsam. Om det finns stygn på plats (vanligtvis vid ett kirurgiskt ingrepp), kan du behöva konsultera en läkare för att få stygnen borttagna för att minska en del av trycket och öka cirkulationen.

•  Diskutera med en kirurg möjlighet till så kallad debridering. Detta är ett kirurgiskt ingrepp som används på de mest allvarliga fallen av hudnekros. Under detta förfarande den drabbade huden avlägsnas med en skalpell.