Hur man behandlar diabetes med Accupressure

Att behandla diabetes med akupressur är mest effektiv med typ 2-diabetes. Detta är den typ som kan styras med kost och motion. Lägga akupressur behandling kan hjälpa en diabetespatient typ 2 minskar sitt behov av läkemedel för att behandla sjukdomen. Konsultera alltid en läkare innan någon behandling för diabetes och aldrig ersätta skriven behandling bara med akupressur behandling.

Instruktioner

•  Tala med din läkare om att lägga akupressur i din diabetesbehandling av typ 2. De flesta läkare kommer att säga att akupressur inte orsakar någon skada, men du bör också fortsätta din konventionell behandling. Få din läkares godkännande innan någon akupressur behandling.

•  Ligg på rygg och exponera din mage. Placera fyra fingrar handen precis under naveln. Tryck punkt strax under fingrarna är känd för att förbättra matsmältningen i kroppen. Det är också tänkt att göra dig mer energisk och vaken. Tryck på punkten i en inåt, cirkelrörelse. Gör inte denna rätt när du äter eller du kanske göra själv sjuk.

•  Placera fyra fingrar handen strax under din knäskålen. Hitta fördjupningen precis under fingrarna på utsidan av skenbenet ben. Detta är din smalbenet. Tryck på punkten inåt mot benet. Denna tryckpunkt är också känd för att förbättra matsmältningen. Var försiktig när du gör det, eller du kan orsaka dig stor smärta. Använd en mild men stadigt tryck.

•  Flytta ner till din fotled, och placera fyra fingrar över benet som sticker ut. Var noga med att göra detta på insidan av fotleden och inte på utsidan. Hitta tryckpunkten på baksidan av skenbenets ben. Tryck på punkten inåt mot benet. Denna tryckpunkt är känt för att förbättra mjälte funktion. Detta skulle kunna hjälpa till att insulinproduktionen.

•  Fokus på att öka din träning och förbättra din kost. Dessa är beprövade metoder för att kontrollera typ 2-diabetes. Manipulera akupressurpunkter kan hjälpa din kropp med mag-frågor som bidrar till typ 2-diabetes, men de kan inte bota det ensam. De kommer att göra någonting om du inte också förbättra din kost och få mer motion.

Tips

  • Konsultera alltid en läkare innan du påbörjar akupressur terapi för diabetes. Spik kan hjälpa till att kontrollera symptom av typ 2-diabetes, men är inte avsedd att ersätta konventionell behandling. Det rekommenderas inte som behandling för typ 1-diabetes.