Hur man använder Weeds för medicinska ändamål

Av alla växter på jordytan är många betraktas som ogräs. Om inte de har vackra blommor eller bära frukt att äta, eller ens ger skugga i solen, vi kallar dem ogräs, trampa ner dem och dra upp dem. Primitiva kulturer behåller kunskapen om växter som tjänar människan som medicinalväxter att bota krämpor.

Instruktioner

•  Inse att primitiv kultur lore har en mängd information om medicinska användningar av den inhemska floran. Många av de moderna läkemedels konstigt läkemedel kom från anläggningen finner i Amazonas regnskogar. Trots de primitiva kulturerna inte kan ha haft att kämpa samma sjukdomar som vi gör i dagens värld, visste de att växterna hade svaren för krämpor i kroppen.

•  Använd maskrosblad och torkade rötter för att lindra problem med matsmältningen tarmkanalen. Ett te gjort av blad och torkade rötter ger lindring för matsmältningsproblem. Lawn ägarna anser att detta medicinalväxt ett ogräs. De har klargula blommor som blommar och sprider sina frön på vindarna.

•  Förstå medicinskt bruk av marijuana. En annan "weed" för de flesta, men det är inte bara ger en smärta dödande effekt utan också för många århundraden som ett levebröd för många kulturer som hampfibrer användes för att göra rep. Även om laglig i de flesta länder, är innehav av bladen och användning av bladen att röka mot lagen, är anläggningen fortfarande både läkemedel och ett ogräs.

•  Undersök rad efter rad av naturliga örter och växtextrakt som säljs i hälsokostbutiker. Arter efter arter lovar att ge lindring. Dessa ogräs hjälpa många människor med sina värk, smärtor och sjukdomar.