Hur man använder Sustanon 250

Sustanon 250 är en oljebaserad steroid för att öka styrka och kroppsvikt. Sustanon 250 är en blandning av fyra olika testosteron estrar som injiceras i muskler och långsamt frigörs i kroppen över tid. Den testosteron blandning innehåller 30 mg testosteron propionat, 60 mg testosteron phenylprpionate, 60 mg testosteron isocaproate och 100 mg testosteron dekanoat. Det är olagligt i USA att inneha eller använda Sustanon 250 utan recept från en praktiserande läkare. Läkare ofta ordinerar det för en mängd olika legitima medicinska skäl, bland annat cancer och aids, tillväxtstörning hos barn, försenad pubertet, låga nivåer av testosteron hos män och könsidentitetsstörning i kvinna till manliga patienter.

Instruktioner

•  Skaffa receptet för Sustanon 250 från din läkare. Receptet ges ofta för hela kuren bestäms av din läkare.

•  Köp Sustanon 250 Starta injicera och följer den dosering som läkaren har ordinerat. Sustanon 250 är tagen i en rad olika doser beroende på ditt medicinska tillstånd. För män med låg nivå av testosteron, till exempel, kan behandlingen pågå 2-3 månader med 200 mg var 10 till 14 dagar. Dessutom kan behandlingen av könsidentitetsstörning pågå så länge som 39 månader vid en dos av 250 mg varannan vecka.

•  Avstå från att öka din Sustanon 250 intag. Vissa idrottsmän, såsom bodybuilders ofta missbrukar användandet av Sustanon 250 för att öka kroppsmassan och styrkan med doser på mellan 250 mg varannan vecka till 1000 mg eller mer per dag. Denna praxis kan leda till en ökning av biverkningar såsom vätskeretention och fett vinna.

Tips

  • Farliga biverkningar av Sustanon 250 inkluderar högt blodtryck, vätskeansamling, skallighet, minskat spermieantal, levercancer, infertilitet och mer. Rådgör alltid med din läkare för att avgöra om Sustanon 250 fungerar för ditt tillstånd och justera.