Hur man använder Sage för kosmetika

Salvia är en av de ingredienser som gör ett värdefullt komplement till alla hemlagad kosmetiskt preparat. Detta är mest för att det är en värdefull sammandragande och används vanligen som en ansiktsbehandling sammandragande för fet hud typer. Den kan också användas som en deodorant eller hår skölj.

I denna artikel kommer jag att beskriva hur man använder salvia för att skapa dina egna hudvårdsprodukter. För dessa recept kan du antingen använda ett extrakt, som du kan köpa från en växtbaserade leverans eller hälsokostaffär eller i en te.

Instruktioner

•  Gör en vis ansikts sammandragande genom att fylla en steriliserad glasburk nästan till toppen med trollhassel. Lägg 10 till 20 droppar salvia extrakt. Täck och skaka. Applicera på huden med en bomullstuss efter rengöring och innan fuktgivande. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera fet hud.

•  Använd salvia som en deodorant för att stänga av överaktiva svettkörtlar. Förbered ansikts sammandragande receptet enligt anvisningarna i steg 1 Lägg fyra droppar tea tree eller lavendel eterisk olja. Ansök till armhålorna efter behov. Vänta en timme efter rakning innan du använder den.

•  Förbered te för ett hår skölj. Bered två koppar te genom att hälla två koppar kokande vatten över två teskedar av torkad ört. Låt dra i 15 minuter. Lägg två matskedar äppelcidervinäger. Shampoo och skick hår och skölj. Massera den vise hår skölj i håret och handdukstorka.

Tips

  • Var noga med att endast använda högsta kvalitet örter och ingredienser.
  • För att förbereda salvia te bara brant en tesked ört i en kopp varmt vatten i 10 till 15 minuter.
  • Du kanske vill badda lite salvia extrakt eller salvia te på insidan av handleden för att testa för allergier.
  • Uppsök läkare om allergiska mot salvia.