Hur man använder Rökkvarts för Healing

Rökkvarts är en av många stenar som har anmärkningsvärda läkande egenskaper, enligt SmokyQuartzJewelry.com. Dess jordkvaliteter ger dess bärare skydd mot negativ energi, inklusive sådana som leder till depression. Bortsett från att spärra av negativa vibbar, har rökig kvarts även renande egenskaper som stöd i att behandla din reproduktionsorgan, njurar och binjurar. Det avgiftar hela kroppen och ökar din fertilitet. Du behöver inte en specialist för att lära dig hur du använder Rökkvarts att läka dig andligt och fysiskt; du kan börja använda det på bara några få enkla steg.

Instruktioner

•  Placera rökig kvarts sten på en plan yta och använda en elektrisk borrare att borra stenen vinkelrätt. Låt borren för att komma in i rökkvarts sten tills du helt borrat ett hål i kvarts.

•  Sätt i en liten silverkedja eller tunna färgade rep i ​​hålet. Längden på kedjan eller repet skulle bero på hur du vill bära den rökkvarts. Du kan bära den som ett armband eller ett halsband.

•  Bär rökig kvarts halsband eller armband hela tiden för att insupa dess helande krafter. Energin överförs från stenen kommer att associera med olika kroppsdelar för att hjälpa dig i din healing. Detta kommer vanligtvis rikta din nedre torso, som rymmer din bukspottkörtel, reproduktionsorgan, njurar och mage. Energin kommer att hjälpa till att bota mensvärk och öka chanserna för reproduktion. Samma energi kommer också sända avgiftande medel genom din kropp för att hjälpa dig bli av med sina skadliga gifter, vilket gör att dina binjurar att fungera mer ordentligt. Detta kommer också att rikta uppmärksamhet underskott ordning och depression för att se till att du har en välbalanserad kropp och själ.