Hur man använder Natural Poison Ivy Behandlingar

Jag har upplevt Poison Ivy, gift ek eller gift sumak som började på min arm och spred sig till min mage, ben och ansikte. Men tro det eller ej - jag hittade lättnad. Jag använde flera naturliga Poison Ivy behandlingsalternativ för att hjälpa den att läka. Här är vad du ska göra om du faller på samma otur.

Instruktioner

•  Upp ditt intag av vitamin C. Förutom min vanliga multivitamin jag tog 500 mg vitamin C. Detta vitamin är till stor hjälp för huden och fungerar även som ett antihistamin.

•  Hitta ett växtbaserat produkt med jewelweed, nästa fas av en effektiv naturlig poison ivy behandlingsplan. Detta är ett känt naturläkemedel mot Poison Ivy, gift ek och gift sumak utslag. Jag hittade en produkt i en sprayflaska som är ganska praktiskt att bära runt på.

•  Vid denna punkt utslag bör vara under kontroll för det mesta, men om du råkar komma upp mot något, till exempel tyg av din skjorta, kan det börja känna kliande. När detta hände mig jag sätta på lite aloe vera gel, som lugnar klåda och hjälper huden att läka.

•  Inköp Rhus tox kapslar eftersom homeopati fungerar på tron att "liknande botar liknande." Tja, Rhus tox faktiskt Poison Ivy (som är det latinska namnet). Tänk på det som ett vaccin. Teorin är att när kroppen matas irriterande i små doser, kan det börja bekämpa den.

•  Calamine lotion är en gammal klassiker som jag inte har använt på ett tag. Men jag minns att använda det med stor framgång. Det lugnar irriterad och kliande hud som är precis vad som kallas för en Poison Ivy, gift ek eller gift sumak utslag.

Tips

  • Se till att du ser en läkare om det börjar sprida sig eller verkar inte bli bättre.