Hur man använder kokosolja för en svampinfektion

De flesta kvinnor har från tid till annan drabbats av en svampinfektion. Detta kan bero på hormonella förändringar samt från användningen av antibiotika. Stress och hög carb diet kan också bidra till jäst överväxt.

Men befrielse från smärtsamma jäst (Candida) infektionssymtom kan vara så enkelt som att lägga kokosolja till din diet.
Detta kan göras i samband med din vanliga svampinfektion behandling eller användas ensamt som ett naturligt svampinfektion botemedel. Och den här artikeln om hur man använder kokosolja för en svampinfektion hjälper dig att komma igång.

Instruktioner

•  Inköp Organic virgin kokosolja.
För att denna naturliga svampinfektion botemedel ska fungera måste du se till att använda enbart ekologiska virgin kokosolja.

•  Ät kokosolja.
Du kommer att behöva ta en msk. av kokosnötolja tre gånger om dagen under åtminstone en vecka. Ett bra sätt att göra detta är att ersätta din vanliga matolja med kokosolja. Annars kan du lägga till den i livsmedel och smoothies eller helt enkelt bara svälja en sked kokosolja med ett glas vatten.

•  Lugna klådan.
Kokosolja kan användas på platsen för att lugna och lugna klådan och bränning. Den kokosolja kan också användas internt genom insättning av en tampong i kokosnötolja. Och sedan sätta in tampongen som vanligt, och att ha på sig i ca. fyra timmarna.

•  Eliminera socker ur kosten.
Socker och enkla kolhydrater mata jästen. så för att din svampinfektion behandling för att fungera korrekt måste du ta bort dem från din kost så mycket som möjligt.