Hur man använder kokosolja för att bekämpa bakterier och virus sjukdom

En av naturens mest potenta medel för bekämpning av sjukdomen är något som bör göra var och en av oss som gillar fett i vår kost mycket lycklig. Vårdpersonal är överens om att cirka 30 procent av vår kost bör bestå av fetter och oljor. Det är de typer av fetter och oljor som vi tar i som orsakar problemen, inte fetter och oljor själva. Kokosolja - särskilt ekologiskt, extra virgin kokosolja är en av de bästa naturligt förekommande oljor som vi kan använda i vår dagliga kost. Faktum är kokosolja anses av holistisk och naturlig hälsa utövare att vara funktionella livsmedel.

Hur som översätter till att hjälpa kamp sjukdom? En del mättat fett är nödvändigt för våra kroppar att fungera på bästa sätt. Inte alla mättade fetter är lika. Kokosolja är en av de bästa för våra kroppar. Inte bara är det lättsmält, det ökar också vår ämnesomsättning, och den innehåller en fettsyra som kallas laurinsyra. Laurinsyra metabolizes in monglyceride. Monoglycerid har starka anti pathenogenic egenskaper. När mängden av naturligt producerade monoglycerid i kroppen ökar, är kroppen mer kunna bekämpa infektioner. Det skapar en ovänliga kemisk miljö i kroppen som gör dåliga bakterier, virus och svampar svårare att reproducera. Läs mer för att lära sig om fördelarna med denna olja.

Instruktioner

•  Hitta en resurs för ekologisk, extra virgin kokosolja som gör att du kan köpa din försörjning till ett rimligt pris, eftersom kokosolja kan vara ganska dyra. Du kan vanligtvis hitta livsmedelskvalitet kokosolja på din lokala fysiska eller hela livsmedel butik eller co-op för priser som varierar mellan $ 5 och $ 8 per pund.

•  Sätt tillbaka fetter som du normalt skulle använda i matlagning, till exempel för att steka ägg eller wokning grönsaker, eller till och med byta ut smör på popcorn med kokosolja och se till att du har ett intag på 2-4 msk. av kokosolja per dag.

•  Det kommer att ta flera veckor för laurinsyra och monoglyceridsulfater nivåer för att bli upphöjd och reducera patogener förmåga att reproducera. Detta är en livsstil förändring som kommer att fortsätta att utövas för att det att förbli effektivt.

Tips

  • Om du planerar att lägga kokosolja till din diet, är det en bra idé att hitta en leverantör som gör att du kan köpa i bulk, eftersom det är mycket billigare på det sättet. Det finns flera online resurser som gör att du kan köpa kokosolja av gallon. När du gör din online-inköp, se till att du köper matoljor och inte de lägre kvalitet tvål och lotion grade oljor.
  • Överdriv inte. Trots att kokosolja är bra för dig, och fördelarna är enorma, om du överdriver det du fortfarande riskerar viktökning och andra problem som är förknippade med vissa mättade fetter.