Hur man använder Kalcium bentonitlera för Healing

I århundraden har kvinnor använt lera och lera som en del av deras skönhet regim. Under senare år har det visat sig att vissa leror är bra för en persons hälsa; inte bara genom att tillämpa det direkt på huden, men genom intag av det liksom. Dessutom visar viss forskning att vara till nytta vid behandling av autism. Här är detaljerna om hur man använder kalcium bentonitlera att läka kroppen.

Hur Clay Hjälper

Nästan alla aspekter av naturen har en magnetisk laddning för dem. Även vatten har vad som kallas en "högpolärt" molekyl, vilket är varför det är så bra som ett rengöringsmedel.
Detsamma är sant för kalcium bentonitlera. Många av de naturliga gifter som vi möter i våra liv, till exempel tungmetaller och bakterier, är positivt laddade. Eftersom den naturliga livsstilen webbplats naturalnews.com klargör, har kalcium bentonitlera en mycket hög negativ laddning till den. Som ett resultat, om du äter den - ja, äter den - it'll dra alla dessa giftiga ämnen ur ditt system. Eftersom den mänskliga kroppen inte kan smälta leran, det är inte skadligt för dig alls.

Enligt boken "Living Clay: Naturens egen mirakelkur", bör du äta 2 gram av leran varje dag i två veckor för att rensa kroppen. Sedan, efter det inledande behandlingen, är bara 1 ounce tillräckligt för att upprätthålla systemet.

Sedan finns det de externa medel för hur man använder kalcium bentonitlera för att läka. Om du tar en lera bad två gånger i veckan, kommer leran drar många av kroppens giftiga ämnen rätt ut dina porer. Kör ett trevligt bad och sedan lägga till två koppar av leran i en pulverform. Leran bör vara väl upplöst utan klumpar. Använd din hand för att snurra runt den i vattnet. Efter det, sitta och dra i vatten i ca 15 till 20 minuter, och se till att få så mycket av din kropp nedsänkt som möjligt.

Behandla Autism

De påverkar sjukdoms barn och deras mentala och känslomässiga utveckling, men ingen bestämd orsak har ännu inte hittats. Men som nämns på webbplatsen blog.regardingme.com, Dr Miriam Jang, författare till "Genombrott i Autism," anser att tungmetaller som bly, aluminium, kvicksilver och kadmium är bidragande faktorer. Genom att använda sig av kalcium bentonitlera i ett bad, fann hon att hon kunde sänka halterna av dessa metaller i autistiska patienter. Hon fann förbättringar i deras fysiska hälsa ledde efter tre månader, men det återstår att se huruvida den även kommer att leda till förbättringar i barnens själsförmögenheter. Ändå är det en behandling värt att undersöka.