Hur man använder Jim Humble 4 MMS Protocol

Den Jim Humble Miracle Mineral Supplement (MMS), en form av alternativ medicin, arbetar ofta inom några timmar, beroende på tillverkarens webbplats. Det kan påstås förstöra malaria och othe condutions i fyra timmar. När det används i enlighet med de rekommenderade doserna, angriper det endast de bakterier, virus, bakterier, mögel och andra mikroorganismer som är skadliga för kroppen. Det orsakar ingen skada för vänliga bakterier, bland annat tarmfloran och friska celler. Det är en rengörande vätska och används i kombination med andra vätskor.

Instruktioner

•  Blanda en droppe MMS ursprungsvätskan med fem droppar en av dessa syror: äppelcidervinäger, citronjuice, limejuice eller citronsyra. Börja med en en-drop dos på morgonen och en annan på kvällen för att få brukade gradvis till avgiftande åtgärder.

•  Vänta tre minuter efter att blandningen. Sedan snurra MMS droppar tillsammans med syran droppar i koppen. Vänta ytterligare tre minuter efter att blanda ihop dem.

•  Tillsätt vatten i doseringsmixen. Ett och två tredjedelar av en kopp destillerat vatten försvagar den kemiska smaken.

•  Drick blandningen. Syran ger smak till drycken, vilket gör den tilltalande. Om du inte upplever illamående efter den första dosen, öka dosen med en droppe varje dag därefter. Blandningen kan ha en intensiv reaktion (illamående), så fortsätt med försiktighet; öka de doser av endast en droppe per dag. De med känslig mage eller de som är närvarande sjuka bör vara försiktig och bara dricka halva dosen i början, och efter en halv timme, drick den återstående delen.

•  Övervaka effektiviteten av doseringen. Diarré och kräkningar är inte nödvändigtvis ett dåligt tecken. Det som händer är att kroppen är att ta bort gifter.

Tips

  • Alternativa läkemedel kanske inte är den bästa lösningen på ett medicinskt tillstånd som du kan ha. Kontrollera med din läkare först.