Hur man använder Garum Extract för att minska ångest och stress

Sedan så långt tillbaka som romartiden har garum extrakt använts som ett botemedel mot en rad olika tillstånd. Den är gjord genom att koka ner inälvorna av vissa arter av djuphavsfisk i en potent vätska. Idag är det som oftast används som en ingrediens i naturliga hälsotillskott och som saluförs som botemedel för ångest och stress. Kosttillskott som innehåller garum extrakt är allmänt tillgängliga online och på specialitet återförsäljare.

Instruktioner

•  Sök efter en källa för kosttillskott som innehåller garum extrakt. Om du vill köpa lokalt och over-the-counter, börja med att titta i lokala vitamin återförsäljare, naturliga medicin butiker, naturliga mataffärer och stora apotek. Tveka inte att fråga en säljare eller apotekspersonal för att hjälpa dig att hitta det du behöver, och se till att du kontrollerar etiketterna för att se att garum extrakt är listad som en aktiv ingrediens. Om du vill handla på nätet, söka i din favorit-vitamin och naturliga medicin platser för "garum". Återigen, kontrollera varje produktsida noga för att se garum extrakt är listad som en aktiv ingrediens. Om du hellre vill, kontrollera avsnittet Resurser nedan för länkar till två av de vanligaste kosttillskott som innehåller denna ingrediens.

•  Läs alla etiketter och online-information som finns på varje garum extrakt tillägg innan beslutet att köpa. Skriva ut eller skriva ner de aktiva ingredienserna, deras mängder, användnings anvisningar och produktpåståenden.

•  Rådgör med din läkare om att ta tillägget innan du köper den. Presentera din läkare med den information du har spelat in i föregående steg. Om det finns någon anledning till varför du inte ska ta det, bör din läkare berätta.

•  Köpa garum extrakt tillägg som bäst passar dina behov och som är godkänd av din läkare.

•  Ta tillägget som föreskrivs på etiketten. Observera eventuella varningar eller försiktighetsåtgärder som också skrivs ut på etiketten.

•  Försök att införliva andra lugnande vanor i ditt liv för att bidra till att öka effektiviteten i tillägget. Se till att du får tillräckligt med sömn, äta välbalanserade måltider, få mycket motion och gör ditt bästa för att undvika onödigt stressande situationer.

•  Prata med din läkare om tillägget, hur det känns och hur mycket du tar när du går in för din nästa check-up.

Tips

  • Rådgör med din läkare och sluta använda tillägget omedelbart om du börjar känna några ovanliga symtom efter att ha tagit den.