Hur man använder Eucalyptus Essential Oil

Eucalyptus eterisk olja är en vanlig aromaolja som används i diffusorer och massageblandningar. Kombinera eukalyptus med tillhörande eteriska oljor (och använda rätt bärare) ger både fysiska och psykiska fördelar. Här är några av de mer populära kombinationerna.

Instruktioner

För Fysiska Fördelar

•  Put eukalyptus eterisk olja i en trollhassel blandning för användning som en deodorant. Du kan kombinera med eterisk lavendelolja för en sötare doft, eller bara använda eukalyptusolja. De antibakteriella egenskaper hjälper till att förhindra kroppslukt. Blanda fem droppar eterisk olja till 1 oz. av trollhassel.

•  Använd eukalyptus eterisk olja som slemlösande för bröstet trängsel och hosta. Placera 10 droppar eukalyptus eterisk olja i en massage transportör olja eller lotion blandning. Gnid lotion / oljeblandning på bröstet eller ryggen efter behov för att lindra trängseln.

•  Blanda eukalyptus eterisk olja med te-tree eterisk olja i en trollhassel eller vanlig massage-basolja för att förhindra insektsbett. Dessa eteriska oljor tros vara naturliga insektsmedel. Späd eteriska oljor så det finns cirka 10 droppar av eteriska oljor till ett uns. av olja eller lotion.

För Mentala fördelar

•  Placera 3-5 droppar av rena eteriska oljor på en bomullstuss i en filmburk och andas in doften av en lugnande effekt när ditt sinne är utspridd eller överväldigad. Kombinera eukalyptus eterisk olja med lavendel eterisk olja kan bidra till att öka den lugnande effekten.

•  Blanda eukalyptus eterisk olja med mer stimulerande eteriska oljor, som bergamott och apelsin, för en mentalt uppiggande effekt. Om du har problem att koncentrera sig, använder film kapseln personlig diffusor, eller placera outspädda eteriska oljor i en nödvändig-olja diffusor så doften fyller hela rummet.

•  Kombinera eukalyptus eterisk olja med sandelträ, salvia och rökelse för att användas som en meditativ eller expansiv doft. Blanda 10 droppar i 1 oz. av transportör olja (som mandelolja eller massagelotion) och gäller för pulspunkter för en personlig meditation doft. Alternativt, satte de outspädda eteriska oljor i ett rum diffusor att Waft upplyftande doft i hela rummet.

Tips

  • Blanda eteriska oljor har mycket att göra med personliga preferenser. Om du inte gillar en viss doft, prova en annan, nära besläktad olja istället. Eteriska oljor är mycket koncentrerad, så späda ut dem till en bas eller bärare olja eller lotion vid tillämpning direkt på huden. Trollhassel kan också användas för att späda eteriska oljor, men tänk på att skaka den före sprutning eller tillämpa.
  • Alla eteriska oljor kan vara irriterande eller orsaka allergiska reaktioner, så testa dem innan du använder dem i hela huset eller sprida en massage blandning på en stor del av din kropp.