Hur man använder eteriska oljor för att minska celluliter

Kampen för att minska celluliter är en kamp som många kvinnor är villiga att slåss. De är så villiga att prova något som många har avvecklats inslag sig i cellofan wrap. Vissa går så långt som att ha plastikkirurgi för att ta bort denna fula kött. Här är hur du kan använda eteriska oljor för att minska uppkomsten av celluliter.

Instruktioner

•  Välj oljor klokt. När du väljer eteriska oljor för celluliter minskning, se till att du har valt att köpa från ett välkänt företag och att du köper kvalitet oljor.

•  Välj eteriska oljor som kommer att arbeta för att återfukta och mjuka upp huden, vilket gör det fylligare. Denna plumping gör att huden ser fräschare och fyll i gropar. Välj oljor som citron, enbär, lavendel och grapefrukt.

•  Blanda oljorna. Före blandning eteriska oljor, måste du först lägga till en transportör olja som bas. Blanda inte mer än fyra eteriska oljor tillsammans på en gång, med endast tre droppar av varje. Applicera kombinationen på huden dagligen efter dusch eller bad för bästa resultat.

•  Unna dig. Ge dig själv en oljebehandling kommer att arbeta för att stimulera huden och bidra till att förnya gamla celler. Du kan verkligen unna dig själv med hjälp av en handhållen massager att massera oljor i huden, vilket ger dig djupare penetration. Massagen och oljebehandling arbetar tillsammans för att ge ett mjukare utseende.

•  Lägg ditt blandningen till badvattnet och ta en trevlig lång avkopplande bad.

•  Ät hälsosamt och motion. Kombinera eteriska oljor med ett bra träningsprogram och en hälsosam diet för bästa resultat.

Tips

  • Användning av eteriska oljor medhjälpare i att bryta ner gifter under huden. När dessa gifter bryts ner, börjar huden att utveckla en mjukare look. Men ensam är användningen av eteriska oljor inte tillräckligt för att minska uppkomsten av celluliter.