Hur man använder en Patellar Tendinit Strap

Patellar tendon omsluter knäskålen (patella) och förbinder de quadriceps musklerna på framsidan av låret med den övre delen av skenbenet (tibia). Trycket i en patellar tendon rem minskar senan s tvärsnitt så att mindre tryck appliceras på den. Trycket också motverkar inflammation vid insättningspunkten på skenbenet. Vidare vissa distributörer hävdar att knäskålsband motverka felspårning och skärande av knäskålssenan. (Felspårning är den ledande orsaken till patellar tendinit.) Pattelar tendonitis band går även under namnet "jumper knä band," "knä band" och "cho-pat knä rem."

Instruktioner

•  Bär bandet under knäskålen. Se till att bandet är distalt (långt ifrån) knäskålen; det bör vara ovanför den lägsta punkten på senan. Med en dubbelverkande cho-pat band, den större av de två banden sveper runt benet ovanför knäskålen.

•  Håll silikon-gel eller gummi-rör delen av bandet över senan. Centrera det plana partiet på baksidan av benet. Håll spännet på sidan av benet för att undvika att klämma på baksidan av knäet eller senan framför.

•  Använd den hela dagen när utövar knäet, inte bara för motion. Skadade knäskålssena skadas under dagen, särskilt från de excentriska kontraktioner av promenader, och kan därför dra nytta av stödet.

Tips

  • För att hålla remmen från att falla, bör bandet vara tillräckligt stram för att hållas upp av vadmuskeln nedan. Det bör inte vara så hårt att cirkulationen är avskuren; men vissa distributörer hävdar att den inte kan begränsa cirkulationen. Rakning huden under eller köpa en rem med lite gummi på undersidan kan hjälpa vidhäftning. Titta på resurs länkarna nedan för bilder som visar hur man bär remmen.
  • Bär inte ett knä band till sängs. Bär inte en om ett åderbråck korsar knäet. Risken är att skära av omsättning eller bildar en propp.