Hur Magnetic bäddmadrasser Work

Magnetisk terapi

Magnetiska fält alstras genom jordens magnetism, såväl som genom kraftledningar, solstormar och elektriska apparater. Magnetisk terapi har visat sig ha fysiska och psykiska hälsa fördelar. Det har använts i smycken för många hälsoproblem. En annan användning av magnetisk terapi är i magnetiska bäddmadrasser. De har sagt att förbättra kroppens cirkulation och blodflöde genom att normalisera störd metabolisk funktion genom de negativa magnetfält. Detta kan vara till nytta för många olika förhållanden med liten risk (allergier mot magnetens metall är möjliga, men sällsynt).

Healing kropp och själ

Det finns ett antal olika typer av bäddmadrasser med magneter. En hög densitet skum pad kommer att möjliggöra fler magneter inuti som skulle vara lämpligare för någon som upplever utbredd smärta (som för fibromyalgi) eller sömnlöshet. Minnes kuddar är bättre för sido sliprar eller de som vill tillämpa den magnetiska kraften på en del av kroppen. Detta kan fungera bäst för någon med artrit eller en skada som skulle vara mer begränsad till en sida av kroppen. Magnetiska bäddmadrasser finns i ett antal allergivänliga material. Magneter finns inom dynorna i staplar. Så många som 200 eller så lite som 50 kan användas inom dynan.

Fyll i sängen

En magnetisk bäddmadrass kan vara från två inches till fyra inches tjock. För att dra full nytta av dynan, bör den placeras under lakan och filtar. Nordpolen energi är den rekommenderade magnet för en bäddmadrass. Det föreslås också att de inte används under lång tid för att ge kroppen en paus från magnetfält. "Underhåll" pads säljs (med mindre magneter eller svagare). Eller kan den magnetiska bäddmadrass ibland ersättas med en vanlig man att ge kroppen en paus från magnetfält. Hur ofta det behövs beror på individen.

Skaffa en magnetisk bäddmadrass

Leta efter magnetiska bäddmadrasser på varuhus och specialaffärer linne. De finns också tillgängliga på olika nätbutiker. De flesta säng storlekar säljs, liksom magnetiska kuddar. De kommer på många olika priser. Beroende på material och tjocklek hos dynan, och typen och antalet magneter, kan dynorna kosta så lite som $ 200 och så mycket som $ 2000 vardera. Liksom alla alternativ behandling, diskutera dess fördelar och risker med en läkare föreslås.