Hur lindra Diabetic Foot Pain med alternativa behandlingar

Diabetes orsakas av oförmåga att producera insulin och / eller korrekt användning av insulin i kroppen. Diabetes är en multi-organ och kronisk långvarig sjukdom som kan presentera allvarliga medicinska komplikationer om det inte hanteras på rätt sätt. Dessa komplikationer kan inkludera diabetiska foten smärta och diabetesneuropati. Förutom att behandla diabetiker mul smärta med insulin och andra receptbelagda läkemedel, det finns alternativa behandlingar som kan införlivas för att förhindra allvarliga utfall såsom amputation. Förlusten av känsel och beröring innebär att det finns inga känslor som smärta, värme, klåda och kittlande i de drabbade områdena i foten. I denna artikel kommer jag att visa er några alternativa behandlingar för hantering av diabetiker mul smärta.

Instruktioner

•  Försök osteopati behandling, som accepteras av American Medical Association som en beprövad metod för att diagnostisera och behandla medicinska tillstånd som diabetes och diabetes mul smärta. En doktor osteopati (DO) är en medicinsk läkare som använder begreppet manipulation och kroppsbaserade metoder för att hantera många av de organiska problem hos diabetiker. Den manuell manipulation av den påverkade diabetiker fot och ben kan hjälpa till att öka blodcirkulationen till de drabbade områdena genom att rikta in muskler, senor och ligament för att minska trycket och kompression på foten. Manuell manipulation betyder att man använder händerna för att lindra eller minska symtomen, till exempel massage, triggertryckpunkter massage och kroppsbaserade metoder inklusive akupunktur och rolfing tekniker och sjukgymnastik principer.

•  Gå till din lokala akupunktör eller be din läkare om en remiss till en legitimerad läkare. Akupunktur är en erkänd adjungerad modalitet för att hjälpa till att minska smärta och symtom på diabetiska foten smärta och diabetesneuropati. Akupunktur hjälper till att öka blodcirkulationen i kroppen, vilket är avgörande för människor som lider av diabetes, särskilt mul smärta och neuropati. Den förbättrade cirkulationen kan bidra till att bromsa uppkomsten av försvagande diabetiska komplikationer och symtom på mul smärta såsom svullnad och ömhet.

•  Öva Yoga och meditation för att minska stress och spänningar från kroppen och ökar immuniteten att bekämpa infektioner och sjukdomar. Detta är avgörande eftersom stress kan fördjupa symptomen på diabetes och har enorma negativa emotionella, mentala och psykologiska effekter.

Att äta en hälsosam kost och regelbunden motion är också bra sätt att öka blodcirkulationen och förhindra blodstockning och svullnad i de drabbade områdena i foten.

Tips

  • Upprätthålla korrekt fotvård ledningen att förhindra förödande konsekvenserna av diabetiska foten smärta.
  • Denna artikel är inte en ersättning för medicinsk rådgivning eller samråd med din egen läkare.