Hur kan vi minska muskelspasmer

Muskelkramper - ofrivilliga sammandragningar av en muskel - kan variera från milt obekvämt att olidlig och kan påverka någon muskel i kroppen. Det kan finnas ett obegränsat antal orsaker, men förebyggande är nyckeln till att minska muskelspänningar. Här är några tips på att minska muskelspänningar.

Instruktioner

Att minska muskelspasmer

•  Drick mycket vatten. Många gånger kan enkelt uttorkning orsaka muskelkramper.

Försök att dricka 1 kopp varmt vatten blandat med 2 msk. äppelcidervinäger och 2 msk. honung. Drick det här en gång om dagen.

Försök att dricka ett glas tonic vatten en gång om dagen - det kinin i det har visat sig minska muskelspänningar och kramper.

•  Sträck dagligen, speciellt de muskler som ger dig problem.

Kontrollera med din läkare för att se om några mediciner som du tar orsakar spasmer. Läkaren kan ordinera en mild muskelavslappnande om problemet är allvarlig nog för att påverka ditt dagliga liv.

Låga kolhydrater nivåer kan orsaka muskelkramper, så se till att du får tillräckligt med kolhydrater dagligen.

•  Försök lägga tillskott av kalcium, magnesium, kalium och vitamin B-komplex. Din kropp kan ta dessa mineraler och elektrolyter, och lägga till dem kan minska dina spasmer.

•  Om du har en muskelkramp, försök omväxlande is (fem minuter) och en värmedyna (fem minuter). Om du känner en muskelkramp som kommer på, hetta upp området omedelbart.

Tips

  • Om spasmer är i vaderna och fötterna kan trycka ordentligt på din överläpp hjälpa till att stoppa en "charley häst" snabbt.