Hur kan vi minska Foot Pain När Stående

De flesta av oss har upplevt den skräck för att stå i en lång rad eller stående på jobbet och känna att olidlig smärta bulten genom våra ben och kanske även in i vår ryggrad. Det finns sätt att minska smärtan och göra din dag bättre.

Instruktioner

•  Om du står i linje, då skulle jag råda dig att göra några benövningar eller ens flytta från ena foten till den andra. Försök lutad mot en vägg eller räcke detta kommer att sprida trycket. Om du kan försöka be din vän att bo i linje medan du sitter och vice versa.

•  Senare inser vad kunde ha varit problemet. Kanske du behöver för att röra på sig lite mer, eller behöver du bara sluta stå under lång tid. Kanske dina skor är för smal eller hög. Det finns många skor eller skoinlägg som Dr Scholls som hjälper dina fötter.

•  Om du arbetar på ett trägolv sedan be om en matta eller matta för att medhjälpare fötterna. Den hårda ytan kan inte bara vara svårt på fötterna utan även på lederna.

•  Bär den effektiva strumpbyxor eller strumpor. Fråga din läkare vilket märke bäst skulle passa dig. Dessa kommer att hjälpa blodcirkulationen i fötterna genom att göra cirkulationen lika.