Hur kan vi minska ångest med naturliga metoder

Många människor verkar lida av ångest problem. Även om det finns mediciner där ute som används för att behandla detta tillstånd många skulle föredra att vända sig till naturliga behandlingar för ångest. Det har funnits olika sätt att minska ångest naturligt i många år. Kava brukade vara en primär naturlig behandling fram till de senaste åren, när läkarna har upptäckt att det har en negativ effekt på levern. Kava ska endast användas under läkarövervakning eftersom det kan skada levern. Men det finns andra behandlingar för ångest som fungerar lika bra. I den här guiden får du lära dig att minska ångest naturligt.

Instruktioner

•  Närings allmänt känd som 5-HTP, en förening som heter 5 hydroxy-tryptofan, kommer från tryptofan. Annat än att användas som en stämning lifter den kan även användas för att höja toleransnivån av smärta och som en sömn stöd. Molekylerna i denna förening är tillräckligt liten för att gå genom blodet till hjärnan; många kosttillskott inte har molekyler som är tillräckligt små för att göra detta. Däremot kan 5-HTP samverka med många olika läkemedel, inklusive de som finns i de flesta kalla mediciner. Berätta för din läkare om något du kan ta innan tar 5-HTP, kan han eller hon kunna berätta för dig om det näringsämne kommer att ha en dålig reaktion på andra droger.

•  En blandning av kalcium och magnesium är ett annat bra sätt att minska ångest naturligt. Blandningen har varit känt för att lindra muskelspänningar. Du kan ta kalcium / magnesium med vitamin B-komplex för att producera signalsubstanser i hjärnan. Tillsammans kalcium, magnesium och vitamin B-komplex kommer att ha en lugnande effekt på hjärnan, alltså släppa ångest. Du använder ett extrakt av te som kan köpas över disk kallas Theanin, som kommer att lägga till de lugnande effekter.

•  Valeriana är en annan naturlig substans som kan användas om du inte är nöjd med resultatet av ovanstående åtgärder. Du kan prova att 400-450 mg två gånger om dagen i stället för Theanine om du tycker att te inte fungerar för dig. Du kan också ta 800 till 1350 mg Valeriana innan sängen för att hjälpa dig att få lite vila. Valeriana används främst som en sömn stöd; Därför det kan göra dig dåsig. Detta kan också användas som ett te. Vissa kanske föredrar en avkopplande Valeriana te innan sängen för att hjälpa dem att sova.

•  Innan du startar en behandling som kan hjälpa dig att minska ångest naturligt, är det viktigt att informera din läkare leverantör av planerna som du har. De kanske kan föreslå ett naturligt sätt att lindra symptomen med din ångest än de som anges här.