Hur Heal Skin med Frankincense Oil

Frankincense, också kallad olibanum är olja ett utdrag från hartset av Boswellia carteri trädet. Doften är trevlig, påminner om en kyrka fristad. Med användningar dokumenteras i det gamla Egypten, har rökelse använts för att hedra gudarna och är erkänd för sina terapeutiska egenskaper. Förespråkare för rökelseolja hävdar dess egenskaper gynnas hudton och kan läka sår. Du kan främja frisk hud med hjälp av rökelse olja ensam eller blanda det med andra oljor eller lotioner. Observera att en liten rökelse räcker långt.

Instruktioner

Healing Skin med Frankincense Oil

•  Enligt Yoga Wiz, kan frankincense fungerar som en sammandragande och minska åldersfläckar, fläckar och ärr. Använd en fuktig trasa med några droppar frankincense olja. Försiktigt gnugga huden med trasan. Applicera lotion med frankincense olja till fläckar, ärr eller fläckar ålder. Frankincense kan dra åt huden när den lossnar och bottnar med åldern. Yoga Wiz hävdar att de sammandragande egenskaperna för oljan främjar tonade huden muskler också.

•  Blend rökelse med lotion eller kräm för att förbättra hudton. Yoga Wiz hävdar att frankincense olja kombinerat med fuktkräm kan minska inflammation och lindra sår och bölder. Frankincense olja är stark, så att börja med en eller två droppar i 2-4 uns av lotion eller kräm. Du kan alltid lägga till fler.

•  Använd frankincense olja som en tvätt eller en kompress för att lugna nedskärningar eller sår för sina antiseptiska egenskaper. Enligt Yoga Wiz, kan frankincense olja förhindra nedskärningar eller sår från att bli smittade. Webbplatsen, Esoteriska oljor, rekommenderar att tillsätta några droppar frankincense olja till vatten när du tvättar en klippa eller sår. Att behandla en klippa eller sår, tillsätt några droppar olja på en fuktig trasa och sandskädda på det drabbade området eller linda en kompress över en klippa eller sår.

•  Massage huden med rökelse massageolja. Webbplatsen, Cdon, erbjuder ett recept för en avkopplande massageolja. Skapa en djupt avslappnande massage: blanda fyra droppar frankincense eterisk olja och en droppe vardera av sandelträ, salvia och ylang ylang med tio ml av en transportör olja, såsom druvkärneolja.