Hur fungerar Body Avgiftning Work?

Inledning

Avgiftning är den inre rengöring av kroppen. Det är ett sätt att ta bort toxiner, gifter, kemikalier och andra skadliga ämnen. Avgifta kroppen främjar självläkande och erbjuder allmänna hälsan. Dock är avgiftning också ett sätt att ta bort beroendeframkallande ämnen från kroppen som cigaretter, alkohol, droger och receptbelagda läkemedel. Många utövare av alternativ medicin antyder att regelbunden avgiftning bli en del av en persons livsstil. Lyckligtvis finns det flera metoder för avgiftning så en person är säker på att hitta metoder som passar hennes behov och livsstil.

Metoder för Body avgiftning

För dem som vill befria kroppen från gifter och ackumulerade uppbyggnad, är avgiftning oftast hemma och kan pågå från några dagar till några veckor. Det kan också bli en del av vardagen. De många metoder för avgiftning inkluderar fasta, banta, kolon hydroterapi, specialkost samt naturläkemedel och vitaminer rättsmedel. Inte många vet att utöva och djupandning finns också sätt att avgifta kroppen. Många experter inom alternativ medicin känner att rensa levern, njurarna och tjocktarmen är ett bra sätt att befria kroppen från orenheter.

Fasting, Viktminskning och Träning

Med fasta, ingen mat som äts i några dagar. Detta gör att kroppen att vila och spara energi. Vanligtvis matsmältningen kräver mycket energi, men utan mat att smälta, har kroppen energi för självläkning. Under fastan är det bara vätskor tas. Vatten är ofta den enda vätska som används, men örtteer och fruktjuicer används också för att tillhandahålla vissa näringsämnen under fastan.

Fastan leder också till viktminskning. Att gå på en diet är ett annat sätt att avgifta kroppen eftersom gifter lagras i fettvävnaden i kroppen. När vikten är förlorat, är dessa föroreningar släpps ut i kroppen. Det är viktigt att göra avgiftning en del av ett viktminskningsprogram. Medan man äter ekologiska livsmedel inte i sig avgifta kroppen, det gör det minska mängden kemikalier en person får från att äta mat.

Aerob träning hjälper inte bara en person att gå ner i vikt, men det avgiftar även kroppen. Att höja pulsen ökar cirkulationen av blod och lymfa vätskor. Blodet ger näring till kroppen, och lymfan vätskor ta bort avfall. Svettning under träningen också släpper föroreningar genom porerna. Djupandning ger ett mått på avgiftning. Som en person andas in, är syre vidtas; på utandning, frigörs koldioxid från kroppen.

Den Colon, levern och njurarna

Rengöring av tjocktarmen tar sig många uttryck. Det finns många kolon rengöra på marknaden som använder örter för att rengöra tarmarna av fekal material och andra ackumulerade avfall. Colon hydroterapi rengör även tjocktarmen genom att sätta in en enhet i ändtarmen som använder varmt vatten för att spola ut alla skräp. Colon hydroterapi bör endast utföras av utbildad personal.

Genom att rengöra tjocktarmen, tarmarna har mindre chans att absorbera gifter från avföring. Njurarna filtrerar blodet. De avlägsnade gifter frigörs till urinblåsan och elimineras genom urinering.

Uva ursi är en populär ört som renar njurarna så att de fungerar bättre. Levern utför många viktiga funktioner i kroppen, inklusive avgiftning. Levern tar bort skadliga substanser som är biprodukter av kroppsprocesser. Det tar också bort gifter ned av kroppen från mat och vatten. Levern avgiftar genom metaboliserande och utsöndra dessa material. En effektiv lever renare är mjölk tistel, en välkänd ört.