Hur fungerar Bariatric Medicine Work?

Bariatric Medicine

Bariatric medicin är specialiserat på behandling av överviktiga patienter och hygienkrav som är förknippade med fetma. Bariatric medicinen hjälper dig att hantera alla aspekter av fetma, inklusive orsaker, förebyggande och behandling. Fetma definieras som 20 procent över din normala och hälsosam kroppsvikt. Om du är överviktig, du är i riskzonen för gikt, högt blodtryck, andningsstörningar, hjärtsjukdomar, typ II diabetes och cancer. Bariatric medicinen har olika program som är utformade för att hjälpa dig gå ner i vikt under en läkares övervakning. En läkare som är specialiserad på Bariatric medicin är medlem i American Society of Bariatric Physicians och har fått en speciell typ av utbildning i att behandla överviktiga patienter. Bariatric medicinen har program som varierar i stilar från kost och motion, livsstil och beteendeförändringar, mediciner, aptitsuppressants och kirurgi.

Kost och motion

Bariatric medicin omfattar kost och motion som övervakas av en läkare är det säkraste sättet att gå ner i vikt och att behålla din viktminskning. Läkare kommer ge dig råd om vilka livsmedel som bör äta och se till att du får rätt mängd vitaminer och mineraler. Bariatric medicin innebär en kost som du kan underhålla, och det kommer att tillgodoses till dina individuella behov. En läkare kommer att sätta dig på en måltid program som kommer att begränsa ditt kaloriintag, hjälper dig att gå ner i vikt och förbättra din hälsa. Bariatric medicin främjar motion eftersom det kommer att snabba upp din ämnesomsättning och bränner kalorier. Du kommer att få en anpassad träningsplan som kommer att gå tillsammans med din kost och kostprogram. Ett träningsprogram kommer att ge din kropp muskelmassa och minska storleken på dina fettceller.

Andra behandlingar

Bariatric medicin innebär en psykologisk metod som hjälper dig att förstå de frågor metall som kommer tillsammans med överdrivet ätande. Om du deltar i känslomässigt ätande, kommer bariatric medicin itu med dessa frågor och lär dig nya beteenden och coping metoder istället för att äta. Det finns läkemedel mot fetma som en läkare kommer att förskriva om kost och motion är inte tillräckligt, och de är utformade för att endast kortvarig användning. Som en sista utväg, gör bariatric medicin består av kirurgi för viktminskning, men du är bara berättigad till den här proceduren om du är 80 till 100 kg. övervikt. Bariatric kirurgi gör att du kan förlora mycket i vikt snabbt, men det finns många komplikationer som är inblandade, bland annat kräkningar, diarré, bråck och infektion.