Hur fungerar Anodyne Therapy Work?

Definition

Anodyne terapi är avsedd för personer med diabetes. Anodyne terapi har som mål att minska smärta och svullnad i personens extremiteter, förbättrar känsla och nervfunktion, och för att hjälpa till att läka diabetiska sår och andra skador på mjukdelar delar av kroppen. Denna särskilda behandling är icke-invasiv, FDA-godkänd, och helt drogfri. Men på grund av arten av ofarlig behandling, bör inte användas på patienter som är för närvarande gravid, eller som har en aktiv cancer i kroppen.

Procedur

Anodyne terapi fungerar genom administrering monokromatisk, nära infraröda foto-energi (även kallad MIRE inom industrin stenografi) till det drabbade området i patientens kropp. Detta görs genom att placera mjuka kuddar på det drabbade området och bandnings dem på plats med kardborrband. Kuddarna innehåller också 60 dioder som avger pulse, nära infraröd strålning direkt på problemområdet. Patienter som genomgår ofarlig terapi uppmuntras att vara bekväm under förfarandet, sittande eller liggande medan dioderna gör sitt arbete och administrera MIRE energi.

Effekter

Många patienter som genomgår ofarlig terapi rapporten att det finns värme på den plats där dioderna är fastspänd, och det finns en liten chans för en mild brännskada lämnas på huden. Varje patients reaktion på behandlingen är olika, men många rapporterar omedelbar smärtlindring efter behandling. Anodyne terapisessioner är vanligtvis tre gånger per vecka i minst en månad. Detta särskiljande form av terapi också används tillsammans med läkemedel, kost förändringar, motion och andra behandlingar för personer med diabetes.