Hur Framkalla Labor Genom akupunktur

När du närmar dig ditt förlossningsdatum kan du börja oroa dig att du kommer att hamna förfallna och behöver schemalägga ett sjukhus induktion. Men du kan se in i mer naturliga sätt att inducera arbetskraft, som att gå på en akupunkturbehandling.

Instruktioner

•  Tala med din läkare om tidpunkten för akupunktur behandling. Du bör vara förlossningsdatum eller bara förbi den för att säkerställa hälsa ditt ofödda barn. Låt din läkare vet om akupunktur för att få hans godkännande.

•  Hitta en akupunktur utövare som praktiserar på gravida kvinnor. Utövare använda en viss teknik för att inducera arbetskraft. Ring akupunktur kliniker i ditt område för att diskutera schemaläggning en arbetsinduktionsbehandling. Leta en akupunktör genom American Academy of Medicin Akupunktur hemsida.

•  Gå till akupunktur för att inducera arbetskraft. Den akupunktör kommer att placera nålar i händerna, underben och fötter. Nålarna placeras inte någonstans nära buken. Nålarna hålla införas under en viss tid innan utövaren tar bort dem från tryckpunkter.

•  Räkna med arbetskraft för att börja snart. De flesta kvinnor som går för en behandling för att förmå arbetskraft börjar att dra ihop sig inom två dagar efter behandlingen.

Tips

  • Vissa akupunktörer använder mild elektrostimulering för att framkalla arbetskraft i en post-term kvinna. Elektricitet nivåer hålla låga och inte utgör ett hot mot ditt ofödda barn.
  • Akupunktörer har också bidragit till att minska mängden av smärta en kvinna upplevelser under arbetsprocessen. Fråga om dessa typer av behandlingar.