Hur EASE Ledvärk NATURLIGT

Ledvärk kan verkligen få irriterande. Ibland verkar det som det inte finns någon lättnad från plågsamma värk som kryper in i lederna och sätter upp läger. Lyckligtvis har jag några beprövade lösningar för att lätta din ledvärk ... naturligt !!!

Instruktioner

•  Om du får ledvärk efter ett träningspass, då ett bra botemedel är att sträcka efter träningen under en längre tid. Fokusera på att förlänga höftmuskler och se till att du har tillräckligt med utrymme för att sträcka, t.ex. en matta eller golvyta. Jag masserar också min höftleder som jag sträcka, vilket verkar hjälpa lindra smärta.

•  Omväxlande varmt och kallt hjälper också lindra kronisk ledvärk. Placera en kall pack på verk gemensamt i ca 15 minuter, sedan varva den med en varmvattenflaska i 15 minuter. Några rundor av detta kommer att ta din smärta direkt. Kylan kommer att minska svullnad, medan han värmer ska lindra smärta.

•  Slutligen ger lederna en bra massage hjälper alltid med ledvärk. Med hjälp av massageolja, djupt massera verk gemensamt i ca 20 minuter. Du kan följa den här med en varmvattenflaska för ökad smärtlindring.

Tips

  • Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar eller starta något nytt hem-behandlingsrutin.