Hur Ease buksmärta

Människor kan drabbas av många olika former av buksmärtor, från gas smärtor och sura uppstötningar till bäckensmärta i samband med urinvägsinfektioner och endometrios. Oavsett orsaken, det orsakar obehag och smärta, och det finns många sätt att lindra lindriga och måttliga former av buksmärtor. Om smärtan är svår, kontakta läkare.

Instruktioner

•  Drick mycket vatten, men smutta det långsamt för att undvika att få bubblor i magen.

•  Gör lite lätt motion om du kan hantera det. Att gå för en snabb, lugn promenad, simma några varv, eller bara göra lite ljus storstädning hjälper ibland lindra smärtor gas eller gör dem mindre intensiv.

•  Fokusera på dina triggers. Om smärtan är relaterad till surt intag, sedan undvika att äta en stor måltid, speciellt gasfyllda eller syra magbesvär utlösande livsmedel, inklusive mexikanska, choklad och alkohol. Dessa livsmedel kan svälla dig och göra din buksmärtor värre. Håll dig till intetsägande mat när du är i smärta, såsom toast, bananer och ris.

•  Ta några antacida, till exempel Tums eller Rolaids, för att lindra smärtan tillfälligt av sura uppstötningar och sura mage.

•  Använd en värmedyna eller varmvattenflaska. Enligt en studie vid University College London, fann forskarna att placera en varmvattenflaska över buken för en timme kan lindra magen och bäckensmärta relaterad till stomachaches, cystit (inflammation i urinblåsan) och mensvärk. Värmen stoppar smärtan på ett liknande molekylär mode som ett smärtstillande medel skulle.