Hur du vet vilka örter för att undvika under graviditeten

När du blir gravid din kropp har särskilda behov. Dina näringsbehov förändras och övergripande måste du behandla din kropp med respekt. Detta inkluderar övervakning vad du lägger in i din kropp.

De flesta människor tror att eftersom örter är naturligt, det finns inget att oroa sig för. Men detta är inte fallet; det finns gott om örter som bör absolut undvikas under graviditet. Till exempel örter som rosmarin är farliga eftersom de kan stimulera livmoderns sammandragningar.

I denna artikel kommer jag att ge dig grunderna om hur man vet vilka örter för att undvika under graviditeten.

Instruktioner

•  Utvärdera örter du har i din krydda skåp och i ditt medicinskåp. Du vill forska varenda en av dessa, bara för att vara säker.

•  Kontrollera din multivitamin. Vissa har naturläkemedel, och när du blir gravid örterna som ingår i dem kanske inte passar.

•  Att ha en uppsättning resurser till ditt förfogande är nyckeln. Du kan enkelt göra forskning på Internet. Jag har också en länk i Resurser nedan, som har en lista med örter för att undvika. Vissa örter på den här listan är: Gurkört olja, vallört, angelica, dong quai, åkerfräken, gråbo, uva ursi och rölleka.

•  Om du älskar att ta örtmedicin, kanske du också vill rådgöra med en barnmorska och en herbalist för bästa örter att ta under graviditet och de som att undvika. Men inte bara ta deras förslag till hjärta - forskning dem också.

•  Låt din läkare vet om några naturläkemedel du tar. I själva verket om du väljer att använda en barnmorska också, se till att din barnmorska och läkare arbetar bra tillsammans.

Tips

  • Du kanske vill köpa en bra bok i ämnet. Rosemary Gladstar s "Herbal Healing för kvinnor" är en bra resurs.
  • Se till att du alltid konsultera med en läkare.